Tuesday, January 12, 2010

Viimeiset / the last ones

Vuoden 2009 viimeinen valmistunut neuletyö oli vähän yllättäen pari lapasia. Ystävä toivoi joululahjaksi lapasia ja sellaiset hän sitten sai.

Puff flip-tops


Puff flip-tops

malli / pattern: Snapdragon Flip-tops (ravel it)
lanka / yarn: SWTC Therapi, 90g
puikot / needles: 3,5mm

Omasta jonosta löytyi juuri sopiva malli saajalle! En tosin oikein ollut samalla sivulla ohjeen kanssa ja näistä tuli aika persoonalliset. Mutta toimivat ja nätit ja saaja oli tyytyväinen. :) Ja koska näiden neulominen ei ollut kovinkaan kauhea kokemus, uskaltauduin mukaan Lapasvaihtoon!

Sain myös neuleaiheisia joululahjoja! Olin selvästi ollut aika kiltti viime vuonna, sen verran kivoja lahjoja tuli! Kummitäti muisti minua Piikkopirran lahjakortilla ja Laikalta sain kaksi vyyhtiä ihanaista Katia miskiä (siitä tulee joskus vielä pipo). Ravelryn kautta järjestin Neulojien Joululahjavaihdon jossa minua lahjoi Vihervaaranneli joka hemmotteli mut ihan piloille!

vaihtolapaset


Kaksi (2!) paria lapasia, 4 kerää Hjertegarnin Alpaca silkiä sekä Cookien Summer socksien ohje.

herssu

Karkkia! Paljon!

sälä

Lisäksi maailman suloisin neulepussukka, ihana muistikirja (en tajua miten Anneli tiesi, että mä oon noita kuolannut jo Pitkään) sekä Hello Kitty-juttuja ja ihanaa käsintehtyä saippuaa.

Neulottukin täällä on ja luulin jo, että pääsen esittelemään vuoden ensimmäisen valmistuneen työn tässä samalla mutta se meneekin osittain purkuun. Tempotakki puolestaan muuntautuu vielä ennen esittelyä tunikaksi ja sukistakaan ei ole vielä yhtään valmista paria esiteltäväksi. Mutat josko loppuviikosta pääsisi esittelemään (sekä uuden pinkin tukkani että) valmiita neuleita!

I'm sorry, no english transalation this time. I'm just too tired to do that.

3 comments:

katri said...

Aivan ihanat lapaset!

Tui said...

Kiitos katri! :)

Anonymous said...

Ihania lahjoja oot saanu! Mä en saanu mitään neuleaiheista tänä vuonna, ystävä sanoi aaton jälkeen että meinasi ostaa mulle huivilankaa lahjaksi, mutta ajatteli että mulla on jo tarpeeksi lankaa. Tarpeeksi lankaa?! Mitä se on? ;)