Sunday, January 17, 2010

Eka ja toka / The first and secon

Tän vuoden ensimmäinen oikeasti valmistunut neule (siis semmoinen mitä ei purettu heti valmistumisen jälkeen) on Talvi-novitasta innostuksen saanut vaatekappale joka sai nimen Cardigan tunic.

First FO for year 2010 (I mean the kind that didn't get frogged right after it was ready) is a something a named Cardigan tunic.

vauhtikuva

malli / pattern: Cardigan tunic (omasta päästä /from my head)
lanka / yarn: Novita Tempo, 455g
puikot / needles: 7mm

Tästä tuli tosi kiva! Aloitin tämän neuletakkina, ylhäältäalas raglanhihoilla mutta kun sain sen valmiiksi, huomasin, että napinlävet ei oikein toimineet ja päätin ommella sen edestä kiinni. Näin sain tosi kivan neuletakki-tunikan. Kokonaisuuden kruunaa laikalta saadut keltaiset napit. Ja uusi pinkki tukka!

I really like this one! I started it as a cardigan, topdown with raglan sleeves but when I finished it, I realised that the button holes weren't working and I decided to sow it from the front. This way I got a really nice cardigan-tunic. The finishing touch comes from the yellow buttons I got from Laika and from my new fuchsia hair colour!

conwyt

malli / pattern: Conwy (ravel it)
lanka / yarn: Tausendschön Handgefärbte Sockenwolle, 85 g
puikot / needles: 2, 25mm

Karkkiconwyt! Malli on ollut to do-listalla iät ajat ja nyt kun tammikuun haasteena Sockdownissa on Nancy Bushin suunnittelemat mallit, oli sopiva aika tälle. Ihanat sukat ja ihana lanka, tykkään kun tää lätäköityi.

Candy conwys! This pattern has been on my to do-list for ages and now when it's Nancy Bush month in Sockdown, it was time to do these. Lovely pair of socks and lovely yarn, I really like the way it pooles.

Lopuksi vielä pieni mainos! Lai-la-lai Yarnzilla on ihania lankoja myynnissä Etsyssä, hus ostamaan!

A little advertisement, Lai-la-lai Yarnz has some beautiful yarnz at Etsy, go and buy!

5 comments:

Anna said...

Kaunis takki ja värikin mielyttää! Kuva on kiva, kotoisa ja ystävällinen:)

kramox said...

aivan ihanan värinen tukka siulla! <3

Mohariina said...

Jakku näyttää tosi hyvältä! Tuollainen olis töissä kiva.

Muriska said...

noi sukat on ehanan väriset! pirkulalle pusu!

Anonymous said...

Tukka on pähee ja takki tosi nasta!