Wednesday, June 24, 2009

Pientä valmista / Little finished objects

Kesäyön hullutteluneuleet edistyvät, nyt on kolme uutta valmiina ja kaksi kuvattuna (näiden lisäksi Lace ribbon valmistui eilen mutta siitä ei ole vielä kuvia)! Hyvässä tahdissa olen, valmiina on nyt 10/17 projektista.

I'm making progress with my SNC knits, I've 3 more finished and 2 of them photographed (Lace ribbon is also ready but there is no pictures of it yet)! I'm doing well, I've 10/17 done.


malli / pattern: Supervauvan polvisukat (ravel it)
lanka / yarn: Online Supersocke 100, 20g
puikot / needles: 2,5mm

Pienet sukkaset jollekin vauvalle. KYH 14# ja samalla neljäs pari 52 paria-projektiin.

Tiny socks for a baby. SNC #14 and pair 4 for 52 pairs plunge.


malli / pattern: Crochet necklace ( ravel it)
lanka / yarn: Novita tennessee, 5g
koukku / hook: 3,5mm

Mä virkkasin taas! KYH #20 on pienen pieni työ, tasapainottaa sitä että miulla on aika monta isompaa työtä kesken. Mutta virkkauskärpänen on purrut ja hiljalleen yritän opetella virkkaaamaan!

I crocheted again! SNC #20 is a small project, it balances the fact that I've quite many bigger projects as well on the needles for SNC. But I'm going to learn to crochet!

KYH #16 on Baktus-huivi taivaallisesta Silk maidenista. Ihana lanka, nautinto neuloa. Lanka on ilmeisesti myös kissojen mielestä vastustamattoman ihanaa koska kerä löytyi hetki sitten eteisestä täysin sotkussa. Loppuilta kuluukin sitten sitä selvittäen. Huoh.

SNC #16 is Baktus scarf from heavenly Silk Maiden. So wonderful yarn, a pleasure to knit. It seems to be irresistable to the kitties as well, since I just found the skein from the hall in a terrible mess. I'll spend rest of the evening untangling it, I think. Sigh.

7 comments:

Juju said...

Ihanan väriset sukat! :)

Iina Kraak said...

Mitkä puikot nuo ovat? En tunnista!

Tui said...

Juju, ne on ihanan pirteät :)

Iina, ne on knit picksin metalliset optionsit. :)

SatuK said...

Baktus näyttää kivalta mallilta!

helena said...

Voi jee kun jotkut ovat ahkeria! Tuo sukkaprojekti pari postausta sitten kuulostaa, hmmm, no sanotaanko mielettömältä. Mielenkiintoista nähdä, miten projekti etenee! No, kaikkien sukkien ei varmaan tarvi olla kovin isoja :)

Manteli said...

Olen kyllä aivan kade tuosta neulevauhdista! Täällä ei etene mikään...

Tui said...

SatuK, se on ihana malli, suosittelen!

helena, ei tarvitse olla tosiaan kaikkien parien aikuisten kokoa vaan vauvasukatkin käyvät. Mikä tekee tästä haasteesta vähän järkevämmän. :D

Manteli, kun ei ole kuin aikaa neuloa niin valmista tulee. :)