Saturday, February 14, 2009

Vihdoinkin! / At last!

Täällä on valmiina useampi neule! Joten mennään heti asiaan.

I've multipe finished objects to show you!

Central park hoodie hyppäsi puikoille jo lokakuussa mutta valmistui vasta tällä viikolla. Varmaan pitkään aikaan pisimpään keskeneräisenä ollut neule (vaikka toki tässä välissä on valmistunut vaikka mitä). Lopputulos on kuitenkin odottamisen arvoinen!

I started knitting my Central park hoodie already in october but I didn't manage to get it done until this week (I've got lots of things done in the mean time though). But the end result was forth the wait!

Cph


Cph

malli / pattern: Central Park Hoodie (ravelry)
lanka / yarn: Novita isoveli, 1100g
puikot / needles: 4mm & 5mm

Jatkoin palmikkoa huppuunkin, se oli ainut modaukseni. Napit puuttuu vielä, tai no ne pitäis ommella paikalleen, purkissa ovat olleet jo pitkään odottamassa neuleen valmistumista. Ihana tästä tuli, juuri semmoinen ko toivoinkin. Lämmin ja keltainen.

I contiuned the cable to the hood, that was my only modification. I need to sew the buttons, they've been waiting in the button box for ages . It's lovely, just as I thought it would be. Warm and yellow.

Keväällä jo tajusin tarpeen hihattimelle ja ohjeitakin silloin katsoin valmiiksi ja piti aloittaa neulominenkin mutta sitten se vaan jäi. Kun cph:n nappilistat eivät neuloontuneet nätisti, puikoille hypästi kaksivärinen shrug Fitted knitsistä.

I realised already last spring that I need a shrug and searched patterns and I was going to knit it also righ away but then I didn't get round to it. But now when cph's button bands needed to be re-knitted, I casted on for two-toned shrug from fitted knits.

Two-toned ribbed shrug


Two-toned ribbed shrug

malli / pattern: Two-toned ribbed shrug (ravelry)
lanka / yarn: Patons classic wool 240g
puikot / needles: 3,5mm & 5mm

Tästä tuli aivan ihana. Pahoittelen mikäli joku järkyttyi kampauksestani (tai no oikeammin sen puutteesta, lupaan varata maanantaina kampaajan). Mitä mainioin luennoille, lämmittää niskaa ja sallii neulomisen sekä kirjoittamisen (en osaa istua luennoilla neulomatta).

This turned out to be just perfect. I'm sorry if someone is shocked by hair, I promise I'll schedule an appointment to hairdresser first thing on monday. This is perfect to wear at University, it warms my neck and I can knit and write (I always knit when I'm at lecture).

Lisäksi on valmistunut #neulonnan ystävänpäiväasustevaihtoon Pauliinalle myssynen.

And there is one more thing, a hat for Pauliina, this was my gift to her in #neulonta's valentine's day swap.

Duchess starfish hat


Duchess starfish hat

malli / pattern: Duchess starfish hat (ravelry)
lanka / yarn: Novita isoveli, 75g
puikot / needles: 4,5mm & 6mm

Luulen että nyt menee hetki ennen kuin on polkkattavaa joten olen tässä pienessä mielessäni miettinyt että josko ajoittain polkkaisi neulojan arkielämästä. Ja sitten mietin että mikä olisi mielenkiintoista, mitä blogini lukijat kenties minusta haluaisivat tietää. Joten hihkukaahan kommenttilooraan!

Probably it will take a while that I'll have something finished to show you and I've been thinking that maybe I could blog occationally about knitter's every day life. And I was wondering what you might want to know about my. So, the comment box is all yours, let me know!

17 comments:

villapeikko said...

Ihana CPH, täydellisen keltainen sävy! Muutkin neuleet on hienot :)
Bloggaa ihmeessä neulojan arkielämästä, olen itse asiassa itsekin pohtinut tätä. Kun ei aina ole valmiita esiteltävänä, eikä suunnitelmia kerrottavana, niin vois enemmän laittaa sellaisia hajanaisia ajatuksia blogiin. Tulisi päivitettyäkin useammin. Niin, ja ei mulla ole mitään toiveita, kirjoita mistä lystäät, kaikkea on kiva lukea :)

Kaisa said...

Nuo ihanaulehupparit ovat harmillisia - nimittäin se huppu... Rakastan Vihervaaraani, mutta kun laitan sen päälle päällystakin, huppu tekee kyttyrän selkään ja samalla kiskoo hupparia taaksepäin niin että meinaan kuristua. :) Mutta omasi on silti ihana!! Kivaa ystävänpäivää!!

SatuK said...

Ihania töitä! Toi keltainen väri on upea!

villanne said...

Upeita töitä! Minäkin tykkään huppareista, mutta vähemmän tulee pidettyä takin alla juuri tuon hupun takia. Pitäisiköhän minun ottaa mallia omasta nuorisosta ja roikottaa huppua takin päällä. Täytyykin kokeilla joskus :D

Kerro vaan neulojan arjesta :)

Kati said...

Samaa mieltä Villapeikon kanssa siitä, että kaikenlaisia juttuja on kiva lukea.

Ihanan lämpimän näköinen tuo CPH, varmaan värinkin vuoksi jo. Ja palmikkomodaus sopii hyvin. Hihatinta olen miettinyt itsekin ja tuollainen kaksivärinen voisi olla kiva juttu.

Kivaa sunnuntaita!

Andra said...

Ihanan pirteä keltainen huppari! Bloggaa vaan arkielämästä tms. On kiva lukea mitä muuta neulojat tekevät silloin kun eivät neulo :D

kramox said...

Ihan mahottomasti oot taas tehny! chp on ihan älyttömän nätti <3

Kaisa said...

Upea huppari ja hihatin! Tuo keltainen väri sopii hyvin kevääseen.

JennaKate said...

I've seen you stash such beautiful yarns! How do you store them? Do you have any special place for knitting?

jonskulainen said...

Ihana Central Park Hoodie! Innostaisikohan tämän sun valmis työ vihdoin ja viimein jatkamaan mun omaa? Mulla on tulossa vihreästä seiskaveikasta, ja se on aloitettu muistaakseni heinäkuussa.. En edes uskalla tarkistaa Ravelrystä, koska se on aloitettu!
Minua ainakin kiinnostaa neulojan arkikin. Itsellä se vaan pakkaa olla niin hektistä, ettei siitä ehdi edes blogaamaan mitään.. :)

milliini said...

CPH on HIENO keltaisena! Tosi upea!

ja saa ehdottomasti kirjoittaa arjestakin. todellakin.

Tui said...

Villapeikko, kiitos!

Kaisa, kiitos samoin :)

SatuK, kiitos ja keltainen on ihana väri!

villanne, minäkin ajattelin kokeilla pitää sitä takin päällä, katotaan miten vanhan käy :D

kati :)

andra, no siis ainahan täällä neulotaan, ei oikein osaa olla neulomatta.

kramox, täytyy sitä ainakin yrittää olla ahkera!

Kaisa, oon ihan rakastanut keltaiseen ja tuosta tulee kyllä ihana kevättakki.

JennaKate, I'll blog about those! :)

jonskulainen, purista vaan valmiiksi. Se on ihana tunne kun saa valmiiksi jotain pitkään kekseneräisenä ollutta.

milliini, keltainen rocks!

villaeläin said...

Upea huppari! Kyllä sitä huppua voi roikottaa takin päälläkin, itse oon ainakin harrastanut sitä viime aikoina abihupparin kanssa :) Neulehupparien kanssa on tosin ikävä, jos neulos tahtoo venyä siitä roikkumisesta.

Komppaan, että toisten arjesta on kiva lukea. Aina ei tarvitse olla tiukasti neulomiseen liittyvää asiaa :)

Hansu said...

Todella kaunis Hoodie!! Lämpimiä neuleita ei ole ikinä tarpeeksi!

Heidi said...

Upean keltainen CPH! Lämmittää jo pelkällä värillään. Hihattimesta pidän myös kovasti.

Anonymous said...

Ihanan värinen CPH! Mun oli pakko hamstrata tuo isoveikkaa vähän ensi talveksikin...

Bloggaa ihmeessä muistakin kuin neuleista. Olisi hauska nähdä muutakin sun elämästä kuin neuleet!

Villapakka said...

Ihana tuo Central Park.Tykkään kovasti tuosta keltaisesta.Pianhan tulee taas huppareitten kulta-aika kun päästään takeista eroon :)

Olet ollut jo pitkään mun suosikeissa ja olisi aivan ihana lukea siitä muustakin neulojan arjesta!Ihana sukeltaa blogimaailmaan oikein kunnolla kun sain oman sellaisen joku aika sitten perustettua :)