Thursday, February 19, 2009

Hedgerow!

Kun sanoo ettei varmaan hetkeen oo mitään valmista esiteltävää niin luonnollisestihan sitten on heti perään jotain näytettävää. Miulla on nimittäin aivan ihanat uudet sukat!

Last time I said I probably don't have anything finished to blog for a while but here I am, with a new fo since I've a new pair of favorite socks!

Hedgerow socks


Hedgerow socks

malli / pattern: Hedgerow socks (ravel it)
lanka / yarn: Araucania ranco solid, 70g
puikot / needles: 2,25mm

Tämä malli on ollut to do-listalla pienen iäisyyden ja sitten yhtäkkiä tajusin että tästä langastahan mä nää neulon. Ja lopputulos on loisto, malli ja lanka sopii yhteen loistavasti. Malli on helppo mutta ei tylsä, lanka jumalaista. Onneksi sitä on vielä kaksi vyyhtiä odottamassa inspiraatiota.

Hedgerow socks have been on my to do-list for a long time and then, just like that I knew that I need to knit them from this yarn. And that was good decision, this pattern works wonderfully with this yarn. The pattern is easy but not boring, the yarn is divene. And I've two more skeins of it in my stash waiting for inspiration.

Näiden jälkeen puikoille hyppäsi lisää turkoosia, ihanaista merinoa josta tulee isona Knotty or knice-sukat.

Knotty or knice socsk followed hedgerow socks and are now on my needles, more socks in teal!

knotty or knice

Jostain syystä en innostu kärjestä aloitettavista malleista mutta haluan käyttää tämän langan kokonaan joten päädyin siksi aloittamaan varpaista. Ilmassa on pientä sukkiitin alkua, sitä ei kyllä helpota mitenkään ihanainen keltainen vyyhti joka kotiutui Titityyltä maanantaina, tämä tupsahti korvaamaan sen viimeisen klubilähetyksen jonka villa oli kehräämöllä vaihtunut ei superwashiksi superwashin sijaan. Väri ei voisi olla täydellisempi.

I don't like that much toe up-sock patterns but I really want to use all of this soft merino so I desided to go with a toe up pattern. There is since of socktitis and it got a bit worse on monday when this heavenly yellow skein came in mail. It's from Titityy, the last sock club shipment had non-superwash yarn in it and it should have been superwash so fleece artist replaced it with this. The color couldn't be more perfect.


Trail socks

Muutakin valmista on ja muutakin on puikoilla mutta niistä myöhemmin enemmän!

I've few other fo's as well and an another new wip but more of those later!

9 comments:

Katiija said...

on se ihme homma että sulla noita sukkia tulee kun sukkatehtaalta!!! Mulle voi tehdä seuraavat :D

Anne K-R said...

Oo, mitkä sukat! Olisipa miullakin sinun intosi neuloa sukkia.

Edelliseen postiin liittyen. Olisi tosiaan hauska lueskella muustakin kuin käsitöistä, mutta en kyllä pysty määrittelemään mitään aihealuetta. Kaik käyp.

JennaKate said...

Gorgeous socks, gorgeous yarn! Great pictures!

JennyF said...

Kauniit sukat ja ihana väri!

jules said...

Ompa kiva sukkamalli. Jä hyvän väriset. ihana on myös tuo keltaisen sävy. Juuri oikea.

Tarja said...

Ranco Solidissa on tosi hyv't v'rit! Jos et sukkia, niin mites olis Jaredin Druidit, tein omani Rancosta ja toimi loistavasti.

Mulla tulee n'k;j''n ihan mit' sattuu n'ist' n'pp'imist' Hullua! Jokin aika sitten toimi ihan normaalisti. Ainakin t'ss' n'yt;ll' kaikki pisteet kirjainten p''lt' puuttuu. Sori.

Tui said...

Katiija, ite teit pipoja liukuhihnana silloin jossain kohtaa. :D Sukat on vaan niin kivoja neulottavia :)

Anne K-R :) Ajatuksissa pyörii muutama idea ei ehkä niin neuleaiheisesta postauksesta, joten sitä on tulossa!

JennaKate, thank you! :)

JennyF & Jules, kiitos!

Tarja, mä oon vaan tosi huono tekemään sukkalangasta muuta ko sukkia :D Kumma päähänpinttymä sekin. :D

Kaisa said...

Ihanan väriset sukat ja ihanan värisiä sukkalankoja!

Anonymous said...

Kauniit sukat ja aivan ihana tuo edellisen postauksen Central park hoodie!

Edelliseen postaukseesi liittyen: kirjoittele vain muustakin kuin käsitöistä. Mie ainaski luen mielelläni kaikenlaisia juttuja. Mie nyt olenki parantumattomasti hullu lukemisen suhteen. Luen aamupalapöydässäki vaikka maitopurkin kyljen tekstejä, jos ei ole muuta tarjolla :D