Sunday, December 21, 2008

Ei enää montaa yötä / Christmas is almost here

Täällä neulotaan kädet sauhuten joululahjoja joten ei ole mitään esiteltävää vielä. Eilen kävin Outin kanssa Akateemisessa ja koska ei ole IK tänne vielä kotiutunut, ostin Knit1:sen lohdukkeeksi, en ole aiemmin kyseistä lehteä ostanutkaan.

I'm doing my holiday knitting like a maniac so I've nothing to show you. I visited Akateeminen yesterday with Outi and since IK isn't here yet, I bought Knit1 instead.

zodiac thing

Ihkujen neuleohjeiden lisäksi lehdessä on ohje virkattuun kiinalaiseen horoskooppiin! Aivan ihania pieniä! Tahtoo!

It has some very lovely patterns and pattern fof anigrumi zodiac! So cute! I want!

Sp question was about holiday knitting. I'm almost done with mine, I still need to finish Grandpa's and mom's gifts. I'll post all of holiday knitting after the holidays :)

3 comments:

A-L said...

no niin... nyt on sitten pakko ostaa tuokin lehti. näyttää tosi kivalta (muuten, se edellisen postauksesi huivi on todella kaunis!! tahtoo sellaisen kanssa:-)

Inkeri said...

Ahaa, tässä numerossa on siis kaikkea kivaa. Ostin taannoin pari perättäistä numeroa ko lehteä, joissa ei mielestäni ollut mitään sykähdyttävää.

Anonymous said...

Mahtavatko nuo pikku otukset olla Ana Paula Rimolin käsialaa? Ainakin näyttävät saman tyylisiltä kuin Amigurumi world -kirjassa olevat eläimet.

Mukavaa joulua!