Friday, August 29, 2008

Seaweed socks

Neuloin sukat ja totesin niitä neuloessani ettei ne ole ihan omaan makuun. Neuloin kuitenkin, sukasta kun näytti tulevan kaunis. Ja lopputulos onkin kaunis, vaikka sukka saikin parin eri värierästä neulotusta kerästä.

I knitted a pair of socks and noticed while knitting them that they weren't me. So I knitted them anyway since they were knitting up beautifully. And the result is a lovely pair of socks. Although they are knitted from different dyelots.

Seaweed

malli / pattern: Seaweed by Wendy Knits (Pdf ravelry)
lanka / yarn: Regia bamboo color, 75g
puikot: 2mm

Näissä on short row varvasosa ja nurinkurinväärinpäin ranskalainen kantapää. Joka istuu jalkaan paljon paremmin kuin tiimalasi. Ei mennyt ihan ongelmitta ensimmäisen sukan kantapää, purin kahdesti ja kolmas yritys onnistui. Ja sukka lensi jo nurkkaankin kertaalleen kun meni hermo. Mutta valmista tuli ja oli purkamisen arvoista.

This have short row toe and upsidedownworngway french heel. That fits so much better than short row heel. I had my shair of problems while knitting the first heel, I frogged it twice and the third attempt was successful. I threw the sock at least ones to the corner since I lost my temper. But it was worth it.

Kun sain ensimmäisen sukan valmiiksi, Markka ihasteli sitä ja totesi että "näähän muuttaa sitten mulle, eikö vaan?". Ja ne muutti. Tai no ne olisi muuttaneet molemmat mutta sitten Laika astui kuvioihin. Ja teki Lunnasvaatimuksen ja pakkasi sen kuoreen yhden sukan kera. Ja teki vielä lisäuhkauksen että varmasti menee viesti perille (on saatava lisää lupalappuja että voi poistua arestialueelta, tästä lisää Markan blogissa).

When I got the first sock done, Markka said it was lovely and stated that "these will be mine won't they?" And they did. Or at least they would have if Laika wouldn't have interfered. She made a ransom request and packed it with one sock to Markka. And made a second threat so that the message would be clear (she needs more passes to leave home. Markka grounded Laika because Laika is a monkey and gave her a pass once before).

Minä olen huolissani sukan kohtalosta. Jos tuo toinen uhkaus käy toteen, tulee perheriita. Luotan markkaan että hän pelastaa sukan!

I'm a bit worried about the socks destiny. If Laika does what she threatened, we will have a family crises. I trust markka will save the sock!

No comments: