Tuesday, July 1, 2008

kierroksia / rounds

Laskin ravelrystä että olen neulonut itselleni 12 paria sukkia (semmoisia jotka ovat vielä käyttökelpoisia, kahdet on menneet puhki käytössä jo). Tällä viikolla valmistui viimeisin pari ja jäin miettimään että neulonko liikaa sukkia. Voiko neuloa liikaa sukkia? Voiko sukkia olla liikaa? Missä vaiheessa on kyse addiktiosta ja pitäisi miettiä vieroitusta?

I have knitted myself 12 pairs of socks (that are still wearable, two pairs have been wearn out). I finished the last pair this week and started wandering if I knit too much socks. Can you knit too much socks? Can you have too many socks? When it's an addiction and I should think about rehab?

Talveksi olisi nyt kuitenkin taas yhdet sukat valmiina. Jo jonkin aikaa olen haaveillut harmaista sukista ja sitten kohtasivat malli ja lanka. Tässä lopputulos!

But there is one more pair of socks done for winter. For a while I have been dreaming of gray socks and then The pattern and The yarn met. Here is the result!

rmp


rmp

malli / pattern: rmp, knitty summer 2006
lanka / yarn: hjerte 4 sock, 55g
puikot / needles: 2,5mm

Kunnon sukka-addiktilla on tietysti puikoilla myös lisää sukkia. Sotasukkia on menossa viimeinen pari sillä sain viestiä viime viikolla että miun tapposukat on jo matkalla. Lisäksi aloitin itsevärjätystä Vedosta Friday Harborit (knitting on the road-kirjasta).

Since I am a addict, I have more socks on needles. Last pair of sock war-socks is knitting up nicely, I got email last week that my assassin has send my death socks. I also started knitting Friday harbor from Knitting on the road, yarn is hand dyed Vuorelma Veto.

friday harbor in progress

Serkku menee naimisiin elokuun lopulla ja ajatuksena olisi neuloa Victorian lace todaysta harteille häihin huivi vuorelman punaisesta kampavillasta. Ohjeeksi valikoitui Large rectangle in spider net.

My cousins is getting married in August and I'm knitting myself a shawl for the wedding. Pattern is Large rectangle in spider net from Victorian lace today and I'm using Vuorelma's kampavilla which I bought a while back.

huge shawl for janetta's wedding

Tmän kanssa edistyminen on hidasta, toivon kuitenkin että saisin sen ajoissa valmiiksi.

Progress with this one is slow but I'm hoping I'll get it done in time.

9 comments:

Anonymous said...

Hienoja!!!T:anne:)

SatuU said...

Juuei...sukkia ei siis voi neuloa liikaa!!! Jos ei itselle ole käyttöä niin aina löytyy sellainen, joka tarvitsee...
Ihania malleja sinulla!!
T: toinen sukka-addikti (tänä vuonna 20 paria valmiina ja nytkin on kahdet puikoilla)

Markka said...

Noi RPM-sukat on ihanat! Ei näytä knittyssä yhtään niin kivoilta ku on niin kirjavat. Tollasesta langasta nuo on ihanat.

janna said...

Markka sanoikin jo noin.

Mutta. Sukkia voi ehkä neuloa liikaa, mutta miten vieroittautua sukista?
Kun siinähän ne ovat! Ainakin jalat, jotka muistuttavat sukantarpeesta. Ja sukkien neulonta.. Terapeuttista, mukavaa, kätevää, nopeaa, ihanaa - eihän sukkia voi olla neulomatta!

kangaskasa said...

Sukkia ei voi neuloa liikaa - niitähän tehdään stressinpoistamiseksi, mielenrauhan takaamiseksi, omaksi iloksi ja myös muiden ihmisten ilahduttamiseksi :) Olen juuri tänään postittanut kummitädilleni nimipäivälahjaksi villasukat, ja toiselle kummille lähtee parin päivän päästä myös sellaiset ko. päivän johdosta. Ja puikoilla on lisää tulossa, lankojen ostamisesta puhumattakaan...

Kauniita sukkia olet tehdyt/tekemässä!

Tui said...

Ihanaa etten ole yksin sukka-addiktioni kanssa! :)

SatuK said...

Kauniit harmaat sukat! Kuvio miellyttää kovasti.

Martsuli said...

Ihanat sukat! Malli tulee todella paremmin esille yksivärisessä langassa. Nämä pääsivät heti to-do-listalleni joka ei ole ihan lyhyt...

Tui said...

SatuK ja martsuli, mielestäni tähän malliin sopii hyvin tämä harmaa, en niin innostunut värikkäistä versioista mitä ravelryssä näin. Mutta nämä on ihanat ja täydelliset.