Monday, July 21, 2008

I can has roving!

Kuvat ei tee oikeutta näille mielettömille väreille!

These pictures don't do justice for the colors!

from sp

Sain Secret Palilta postia tänään ja olen ihan ihastunut ja rakastunut! Kehruuvillaa, 150g kumpaakin väriä.

I got mail from my Secret Pal today and I'm in love! Roving wool, 150g of each color. Thank you so so much!

autumn leaves romney rowing

Tämä on Autumn leaves ja alla on Ocean wave.

This is Autumn leaves and belov is Ocean wave.

ocean wave romney rowing

Viikon kysymys on vielä vastaamatta, tällä kertaa kysyttiin mikä on mieluisin mukaan otettava projekti lomalle/reissuun lähdettäessä. Kyllä se on varmaan sukka tai huivi, kumpikin näistä on yleensä varsin pieneen tilaan menevä ja siten kätevä kuljettaa.

I haven't answered last week's question yet which was about our favorite take away project when going to holidays/traveling. For me, it's socks and shawls, they are light and easy to carry.

Olen huono matkustamaan kevyesti mikä huomattiin viime jouluna, miulla oli mukana joululomalla varmaan kilo lankaa kun otin varmuuden vuoksi mukaan monenlaista lankaa ja ohjetta. Että varmasti on mieluisaa tekemistä ja neulomista! Ja luonnollisesti aloitin sukat langasta jota oli vaan vajaa kerä joka tietysti loppui kesken ja piti käydä ostamassa lisää. Kun ei ollut pienessä matkavarastossa sitä.

I'm not very good on traveling lightly. Last chrismas I packaged with me almous one kilo of yarn, just to make sure I have enough everything. Naturally I ended up starting socks from yarn that I had only a half skein and had to go to local LYS to buy more yarn. Since my small traveling stash didn't have it.

4 comments:

SatuK said...

Mä oon suunnitellu ottavani ens kuun matkalle mukaan vaikka kuinka monta lankaa. Mitä jos en haluakaan tehdä tuota vaan sittenkin tuota tai tuota??

Anonymous said...

I am so glad you like the roving. I searched all over etsy to find roving in bright, fun colours that I thought you would like. Enjoy spinning them; I look forward to seeing the results!

Your SP

villapeikko said...

Ihania värejä!

Tui said...

Satu, aivan juuri siksi pitää olla monta lankaa mukana!

SP; I love the roving!