Sunday, June 8, 2008

summer of socks

Olen sukka-addikti (kuten varmasti tätä blogia lukeavat tietävät). Joten tuntui luonnolliselta lähteä mukaan Summer of socks-tempaukseen. Ideana on neuloksia sukkia kesällä, tempaus alkaa 21.6 ja päättyy syyskuun 1. Kukin neuloo sitä tahtia kun ehtii joten tämä on kiva tempaus. Sen innoittamana päätin levittää sukkalankani yhteen kasaan ja katsoa mitä varastossa oikein onkaan. Jostain syystä kun olen iskostanut päähäni että omistan vähän sukkalankaa. Totuus on..erilainen.

I'm a sock addict (as everyone who read this blog know). So it felt quite natural to join Summer of socks. Idea is to knit socks between june 21 and september 1. There is no limits, you knit as much you feel like knitting. Inspired by this, I decided to dig all my sock yarns into one pile. For some reason, I have been thinking that I don't have much sock yarn. The truth is..different.

my whole sock yarn stash


Kyllähän sitä jonkun verran paljon kuitenkin on.

I do seem to quite much sock yarn after all.

brown

On ruskeita..

There is browns...

white, blue, gray


..valkoista, harmaata, turkoosia..

...white, gray, teal...

green yarn


ja vihreitä...

and green ones..

red sock yarn


sekä punaisia.

and some reds.

tilattua

Lisäksi saapui ystävällisen diilerin kautta tilatut uudet puikot ja viimeisin lisäys sukkalankavarastoon.

I also got new needles thanks to my dear dealer and the latest addition to my stash.

Mutta! Olen myös neulonut! Ja lupaan että seuraavassa kerralla esittelen jotain muuta kuin sukkia (tai sukkalankaa)!

But! I have been also knitting! And I promice that next time I'll show you something else than socks (or sock yarn)!

aquila

Aquila on edennyt jo viimeiseen kaavioon. Tykkään tuosta langasta mielettömästi, värit on niin loistavat ja värjäys onnistunut, ainoastaan yhdessä pienessä kohdassa se on tähän mennessä lätäköitynyt.

Aquila is almost done, I have only the last chart left. I like this yarn a lot, colours are amazing and the dye is well done, it hasn't pooled almost at all.

1 comment:

Anonymous said...

Itsekin parhaillaan Aquilaa neulon, tosin "tylsästä mustasta".:D No, sopii vaatekaapin sisältöön hyvin, mutta ei kyllä ole niitä kaikista mielenkiintoisimpia neulottavia värinsä puolesta, malli on kyllä ihana.