Thursday, May 29, 2008

Kyllä, taas sukat / Yes, socks again

Kyllä mä neulon muutakin kuin sukkia! Ne muut neuleet vaan ei oikein valmistu. Eivät neuloonnu itsestään keskeneräisten töiden laatikossa, ihmeellistä. Mutta tarkoitus olisi saada lähiaikoina valmiiksi muutakin kuin sukkia (vaikkakin yhdet sukat pitää puristaa ennätysvauhdilla valmiiksi, olen edelleen hengissä Sukkasodassa ja hienon ketjureaktion ansiosta sain tänään uhrini uhrin uhrin keskeneräiset sukat neulottavaksi jotta voin tappaa hänen uhrinsa).

I don't knit just socks! But all my other wips aren't making a lot progress, for some reason they don't knit themselves in the wip-box. I intend to finish something else than socks in the near future (although I need to knit a pair of socks asap, I'm still alive in the sock wars and I got today socks in progress from my target's target's target that I'll knit in order to kill her target).

Mutta asiaan. Miulla on uudet sukat ja ne on ehkä pehmeimmät ikinä.

Back to business. I have a new pair of socks and they are propably softest ever.

pomatomukset

malli / pattern: Pomatomus
lanka / yarn: Northwoods Dyeworks Merino Sock, 75g
puikot / needles: 2,5mm

Malli on ihana, jalkaterän mallineuleen kanssa tosin sai olla tarkkana sillä meni niin nätisti samalla kuviolla kuin varressa ja sitten purettiin. Mutta kyllä se kannattikin. Langankierrot jäi vähän isoiksi mutta nämä on ihanat ja kauniit ja lämpimät. Nyt sitten odottelen viileitä öitä että voin ottaa nämä käyttöön unisukiksi.

The pattern is wonderful, although I needed to pay a lot of attention to it at the foot, I kept on knitting it the same way as the leg and ended up frogging it few times. But it was so worth it. Yo's are a bit big but I don't mind. These are soft and warm and wonderful. Now I'm just waiting for cooler weather so I can sleep with them on.

Yllätin Neiti-kissamme nukkumasta Vaimon neuleen päältä. Kovin näyttää tyytyväiseltä pieni.

I surprised our Miss Kittie sleeping on Wife's wip. She looks so satisfied.

beverly

6 comments:

jonskulainen said...

hienot sukat! Jatka vaan sukkien tehtailua, siinä sä ainakin olet tosi hyvä :) Nim. Tuin sukat käytössä :)
Jos jostain löydät tonttuja, jotka tekee niitä keskeneräisiä neuleita siellä keskeneräisetn loodassa, niin lähetäpä tännekin päin.

Sari said...

Noi pomatomukset kyllä täytyisi tehdä. Tosi kivan näköiset! Ihana kisuli :)

Lankakomero said...

Kyllä nukkuva kissa on sitten kaunis näky!

Tui said...

Kiitos sari ja jonskulainen. :)

Lankakomero, niin on. <3

Anonymous said...

Kivat sukat ja kaunis lanka! Jotenkin sukkien teko näyttää jäävän päälle, itsellänikin vähän sama ongelma, sukkia sukkien perään.

Tui said...

vampira, joo niin tuntuu tekevän. Tosin miulla on yleensä aina sukat puikoilla mutta välillä tulee paahdettua melkein vain sukkia. Nyt olen tänä keväänä tehnyt useamman parin ja luulen että oma varasto alkaa olla jo hyvällä mallilla joten voisi alkaa tekemään lahjalaatikkoon sukkia. :)