Thursday, May 1, 2008

Green light!

Olen kehrännyt. Vihreää lankabaarista ostettua merinoa sekä s#nyltä saamani merinoletin.

I have been spinnging. I spun green merino that I bought from my LYS and the merino that I got from my irc secret pal.

green light & spice it up!

Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Vihreä merino sai nimeksi Green light! ja sitä on 18m/15g. Spice it up! on s#nyltä saatu merinoletti ja sitä on 37m 20g:ssa. Ajatuksena on tehdä näistä kämmekkäät, raidoitetut tai kirjoneuleella.

I'm more than satisfied with the result! Green one is called Green light! and there is 18m of it (in 15g). Spice it Up! is the merino I got from my irc secret pal, it weights about 20g and there's 37m of it. I'm thinking of mitts from these, maybe with stripes or fair isle.

Olen myös neulonut ja saanut valmiiksikin jotain. Yllättäen sukat. Laikalle valmistui ihanaiset keltaiset Sananjalat joiden ohjeen testineuloin Kristelille. Ihana malli, kaunis lopputulos. Ohje on kuulemma tulossa Ullaan.

I have also been knitting and have finished something as well. For a change, a pair of socks. I knitted these for Laika, I test knitted the pattern for Kristel. A lovely pattern and a beautiful result. Pattern is to be published in Ulla later.

sananjalat

malli / pattern: Sananjalat ( ei vielä julkaistu / not published yet)
lanka /yarn: Hjerte 4 sock, 80g
puikot / needles: 2,5mm

Äidin huivi valmistui mutta koska äiti paljasti kurkkivansa tänne ajoittain, tulee siitä kuvia vasta kun se on lahjoitettu äidille.

Mom's scarf is done but since Mom told me she sometimes read my blog, I wont show pictures before Mom has her scarf.

Glasgow lace haahuilee edelleen puikoilla, siitä olisi valmiina jo etu- ja takakappale eli hihoja ja kasausta vailla olisi enää. En tiedä mistä löytyisi insipiraatio siihen.

Glasgow lace is still in progress, I have finished front and back though so it needs only sleeves in order to be done. I just don't know where to find inspiration to knit them.

glasgow

Aloitin myös uutta, auringon ja lämpimien ilmojen innostamana. Fitted knits-kirjasta hyppäsi puikoille Drop-stitch lace tank, lankana on Kanervalta vaihdettua tennesseetä. Teen ohjeesta poiketen pöyrönä ja pientä säätöä on pitänyt tehdä että saan kohtalaisen istuvan topin. Alustava ajatus oli tehdä koko 40" mutta siitä olisi tullut valtava. No, loin silmukat kokoon 35" ja edelleen valtava. Nyt on puikoilla koon 32" silmukat ja näyttää siltä että tämä yritys onnistuu.

I also started something new, it's been sunny and warm so it inspired be to cast on for Drop-stitch lace tank from Fitted Knits. I'm knitting this from Novita Tennessee and I'm knitting in round. I had small problems with sizing, I thought I would knit size 40" but it was going to be huge so I cast on for size 35". But it also was going to be huge so I now have size 32" on my needles.

drop-stitch tank

1 comment:

SatuK said...

Kauniita lankoja! Jään odottamaan sukka-ohjetta.