Thursday, March 27, 2008

tehobloggausta / power blogging

Sain puuskan neuloa Marigold valmiiksi ja nyt ihmettelen että miksi ihmeessä angstasin että siitä tulee ruma. Se on tosi kiva ja ihana!

I got an inspiration to finish my Marigold and now I'm wondering why was I so worried that it would look ugly. It's really nice and wonderful!

my mrs marigold
malli /pattern: Ms Marigold by Zephyr Style
lanka / yarn: Rowanspun aran, 310g
puikot /needles: 3,5mm (resorit/ribbing) & 4mm

Täytyy sanoa että olin pettynyt ohjeeseen ja jos olisin tiennyt sen mitä tiedän nyt, en olisi tuota ohjetta ostanut. Ohjeessa ei ollut mitään mittoja valmiista neuleesta eikä raglanlisäysten jälkeisiä silmukkamääriä. Lisäksi heräsi epäilys että suuremmat koot on tehty vähän sinne päin, mistä syystä päädyin soveltamaan itse. Tein raglanlisäyksiä vain 10 enkä 13 kuten ohje miun koossa käski ja pituutta on vähemmän kuin ohjeessa. Mutta lopputulos on ihana!

I must say that I'm disappointed to this pattern and if I had now then what I know now about it, I wouldn't have bought the pattern. It has no measurements of the finished vest and no stich amounts after raglan increases. I'm wondering if the bigger sizes in this pattern are made up. I made 10 raglan increases instead of 13 that my size called for and I have less length that in the pattern. But the result is wonderful!

On valmistunut myös lisää lämmikettä.

I have finished also other warm knits.

swallowtail

malli /pattern: Swallowtail shawl, IK fall 2006
lanka /yarn: Golden eagle alpaca fein & Drops alpaca, 125g
puikot /needles: 4mm

Ihana, ihana huivi! Olen haaveillut tämän neulomisesta tosi pitkään, lankakin on ollut kaapissa jo toista vuotta mutta vasta nyt se pääsi puikoille. Lanka pääsi loppumaan reunuksessa joten viimeiset kerrokset tein vaaleamman turkoosilla dropsin alpacalla ja tykkään tuloksesta. Tämä on ihanan lämmin ja niin pehmeä.

Lovely, lovely shawl. I've been dreaming of making this for ages, the yarn has been in my stash for over an year but it took this long to actually knit it. I run out of yarn in the ending so I did the last rows with drosp alpaca and I like the result. It's so warm and soft.

Sukkavaihdon sukat lähtivät tiistaina uuteen kotiin ja lämmittävät nyt varpaita Sohvanurkan tekeleitä-blogin Johannan jaloissa.

I took part in finnish sock swap and send my socks for Johanna earlier this week.

Gentleman's socks for evening wear

malli / pattern: Gentleman's socks for evening wear, Knitting vintage socks
lanka / yarn: Katia Laine Nylon, 90g
puikot /needles: 2,25mm

Malli on taattua Nancy Bush-laatua, loistokkaan hyvin kirjoitettu ja nautinto neuloa. Nämä tahdon itsellenikin.

Pattern is guaranteed Nancy Bush quality, it's very well written and a joy to knit. I must knit a pair of these also for myself.

2 comments:

Anonymous said...

Taas siä oot saanu kaikkee ihanaa valmiiks :)

Anonymous said...

s#nysi on taas uinunut loppukuuhun ja paketti lähtee vasta huomenna. Eli en ole unohtanut, vain "vähän" myöhässä...