Sunday, February 3, 2008

Vihreä button / Green buttony

Tämä on ihan hämmästyttävää, miulla on taas isompi valmistunut työ esiteltäväksi! En muista että tätä tahtia olisin isoja töitä aiemmin saanut valmiiksi. Tälle vuodelle olen tehnyt itselleni lupauksen että yritän tehdä isompia projekteja koska kaapissa on vajetta neuletakeista ja -puseroista. Ja huiveista.

This is confucing, I have again a bigger FO to show you! I don't remember that I would ever been so productive. I promised myself that this year I'll try knit more cardigans and pullovers since I don't have them enough. And shawls. Those I need also.

Buttony
malli / pattern: Buttony
lanka / yarn: Rowanspun aran 470g
puikot / needles: 4,5mm

Seuraava isompi työkin on jo puikoilla, aloitin Gathered pulloveria talvi-Ik:sta Laikalta joululahjaksi saadusta merinosta.

I already started knitting Gathered pullover from winter Ik, I'm using Titan Wool winner that I got from laika for christmas.

Gathered pullover


Lisäksi teen tilaustyönä serkun Veeti-pojalle sukat ja lapaset, sillä samalla mallilla mitä olen aiemminkin käyttänyt ja kirjoitan niihin myös ohjeen. Näissä on lankana ihanainen Rowanin Pure wool dk.

Also on my needles is mittens and socks for my cousin's son Veeti, I'm using the same pattern I have used before and will write pattern for it also. Yarn used in these is Rowan Pure wool dk which is soooo gorgeous.

Veeti's mittens

9 comments:

Markka said...

OI, ihanaihana!
Ja aika täydellinen lanka. 470 grammaa, hirveän vähän sitä meni.

Ja sun neulomisvauhti on kyl turhan kova, tässähän melkein potee huonoa omatuntoa.

MinskuH said...

Tuo Buttony on aivan ihanan värinen! Uskaltautuisimpa itsekin kokeilemaan välillä jotain isompaa työtä, sillä viime aikoina olen pysytellyt ainoastaan sukka/lapas/huivi-linjalla.

hanna-h said...

Oo, onpa kiva buttony. Lanka on tosiaan ihanan väristä, ja muutenkin kaiketi aika ihanaa :D En tiedä, ei ole omaa käyttökokemusta, vielä.. Ja tuskin nyt helmikuussa tuleekaan, heh.

joko said...

hieno buttony! tuo ohje on kiva: yksinkertainen mutta siinä on tuo pikku juju.

Hannah said...

VOIH..kaunis väri ja mallikin on upea! Kiva nappilista ku on noin sivussa - en ollut nähnyt tätä mallia aikaisemmin.

Talutin said...

Toi sun buttony on kiva, toi lanka on vaan niin ihana :P

Hansu said...

Makee toi Buttony!

Tui said...

Kiitos ja kumarrus kehuista! :)

Butony on kyllä ehdottomasti yksi parhaista töistäni ja olen jo paljon sitä ulkoiluttanutkin. :)

s#ny said...

Pehmeä paketti löytää tiensä sinnepäin kuun loppupuolella.