Saturday, December 15, 2007

Apinoita / Monkeys

Joululahjatehdas pyörii kovaa vauhtia mutta jotain valmistuu itsellekin. Tosin isommat projektit on jäähyllä ja tangledista purkasin koko palmikko-osan kun siinä oli virhe jossain ihan alussa. Teen sen sitten kunnolla kunhan saan nää muut neulomukset alta pois.

Christmas presents are on the needles but something is knitted for myself also. Bigger projects are on the hold for now and I frogged the cable-section from Tangled yoke since there was errors in the beginning. I'll do it properly after I have finished chrismash knitting.


Monkeys, take 2
Malli/Pattern: Monkeys
Lanka /Yarn: OnLine Supersocke, 60g
Puikot/ Needles: 2,5mm

Tämä on jo miun toinen apinapari ja malli on aivan ihana! Nopea neuloa ja jälki kaunis. Tosin en niin millään saanut otettua semmoista kuvaa että olisi näkynyt mallikerta mutta eiköhän näitä ole blogistaniassa nähty. :)

These are my second pair of Monkeys and I just love the pattern. It's fast to knit and the result is beautiful. I couldn't get any pictures where pattern would show properly. But I think that these have been alreydy everywheren in Blogstania.

3 comments:

Hanna said...

Minä saan viimeiset joululahjasukat pingotukseen muutaman minuutin kuluttua. Nyt voinkin sitten keskittyä neulomaan jotain itselleni. Olen tainnut kuluneen vuoden aikana neuloa itselleni vain yhden pitsihuivin ja viidet sukat, josko tulevana vuonna olisin hiukan itsekkämpi.

Rouva Oranssi said...

Nivelsiteet meni nilkasta, joten tässä vietän laatuaikaa koneella ja neulomalla. Samalla päätin viettää 'kommentoi lukemiasi blogeja' -päivää, joka on ollut jo jonkin aikaa suunnitteilla.

Noin viikko vielä, ja sitten voi hyvällä omallatunnolla neuloa itselleen! Ah.

PÄIVI said...

MOI TÄLLÄ SALAINEN YSTÄVÄSI VOISITKO SUOMENTAA TON APINA OHJEEN ON VÄHÄN RUOSTEESSA TOI ENKKU.