Sunday, November 4, 2007

Paha startiitti / Serious Startiitis!

Täällä kärsitään pahasta startiitista eli aloitellaan vaan kasakaupalla uusia neuleita saamatta oikein mitään valmiiksi. Tai oikeamminkin niin että tietyt projektit venyy koska teen kaikenlaista pientä välissä.

I´m suffering from serious startiitis, meaning that I just start new things and don´t finish anything. Actually it means that some wip's have been on needles for ages since I knit all the time something else instead.

Tällä viikolla on aloitettu seuraavia
.
This week I have cast on following projects.

Wine and rose-kämmekkäät IK:n viime talven numerosta, lankana King Cole Merino Blend.

Wine and Rose- mitts from winter 2006 IK, yarn is King Cole Merino Blend


Icarus Kamenasta, lankaa on kolme vyyhtiä ja tarkoitus on tehdä Iso huivi.
Icarus, yarn is TeeTee Kamena wich I have 3 skeins and I'm planning to make a really big shawl.

Nyt on marraskuu ja NaKniSweMo alkoi torstaina joten torstaina heti vuorokauden vaihtumisen jälkeen loin silmukat projektineulettani varten joka on kevään IK:n Cable-down raglan ja lankana on Ornagi Filatin Filtweed.

Novenber is NaKniSweMo so I started my sweater right away at midnight on thursday. I'm doing Cable-down raglan from Spring Ik and I´m using Ornagi Filati Filtweed for this.
Viimeisimpänä mutta ei missään nimessä vähäisimpänä neuloin Majavan! Se odottaa vielä huovuttamista joka on on ohjelmassa tänään.

Last but not least, I knitted a Beaver! It still needs to be felted, I´ll do that today.
(joo, kuvat on kauheita. Pitää tsempata niiden suhteen, itseäkin hävettää blogata tämmöisiä kuvia mutta toisaalta ei halua ihan ilman kuviakaan blogata. / I know, pictures are horrible and I´m ashamed to blog them but in other hand, I don´t want to blog with out pictures either. )

No comments: