Wednesday, October 31, 2007

Maailma on erilainen neulojan silmin / World is different to a knitter


Ihanainen shettikseni valmistui eilen ja meni heti pingotukseen. Reunuskaavio meinasi kestää iäisyyden mutta kyllä sekin aikanaan loppui. Lankaa kului koko vyyhti, jäljellä jäi ainoastaan vaan muutama metri. Neuloin kuin heikkopäinen tätä huivia, aloitin viime viikon torstaina ja tämä valmistui eilen.

I finished my Shetland Triangle yesterday and blocked it right away. The edning chart took forever to knit but it did end eventually. I used the hole skein, leaving only few meters of yarn. I knitted like crazy, I cast on for the shawl last thursday and finished it yesterday.

Jos neulojalta kysyy "kuinka paljon sun shettis söi lankaa?" on se ihan fiksulta kuulostava lause. Voisin kuitenkin kuvitella että ei-neuloja kyllä miettisi että miksi poni syö lankaa. :D

(A lame joke that works only in finnish :D )

Malli / Pattern: Shetland Triangle, Wrap Style
Lanka / Yarn: TeeTee Kamena, 100g
Puikot / Needles: 4mm
Koko / Size: 155cm x 88cm
Muokkaukset / Modifigations: 12 toistoa body chartia / 12 repeats of body chart

(Pahoittelen että nämä kuvat on aina otettu tuolla hirveän rumalla parvekkeella, todella täytyy yrittää keksiä jotain muita kuvauspaikkoja vastaisuudessa / I´m sorry for the poor quality of my pictures, I really need to start taking them somewhere else than on our balcony. )

11 comments:

golden said...

Hieno on! Ja väri on ihan lempparini! Muistatko, mikä sen värin numero oli?

Villasatu said...

Tui^, toi on TOSI ihana, sä teet varmaan kohta toisenkin...

Pikkumyy said...

Kaunis huivi. Todellakin maailma on erilainen neulojan silmin, minun matkakertomuksen mainoksestakin sen huomaa...

Kaisa said...

Shettis on paras, sille ei vaan voi mitään! Siis saitko todella yhdestä vyyhdistä noin ison? Nyt olen vähän kade, mulle tuli paljon pienempi...

Heh, tosiaan maailma on erilainen Shettiksienkin suhteen *reps*

Tui said...

golden, värinumero on 174 mutta tämä on näitä värikartasta poistuvia värejä. :/

Kiitos kehuista, se on ihana. :) Ja kaisa, joo, tämä tuli tosiaan yhdestä vyyhdistä. Käsialaerot tekee sen että eri ihmiset saa samasta lankamäärästä nähtävästi tästä hyvinkin erikokosia huiveja.

Rouva Oranssi said...

Vaikka käsiala vaihtelisikin, niin kiitos, kun vastasit tähän 'paljonko söi' kysymykseen. Voisin varmuuden välttämiseksi tehdä runkoa 11 mallikertaa, niin ainakaan ei lanka loppuisi kesken reunuksen. Jos juuri Kamenasta tuon toteutan.

Tahtoo Shettiksen. Mulla ei vielä ole!!

Tytti said...

Kaunis! Mulla on oma shettis jo ihan kalkkiviivoilla tulossa.

Sire said...

Ihana väri ja ihana huivi. Onnea uuden ihq-huivin omistuksesta. Itselläkin tämä on tekolistalla, lankaa vaan en ole osannut valita.

TiinaR said...

Ihana huivi!

Tellu-Tellervo said...

Punasena toteutettuna todellakin upea, näyttävä! Huivin malli on tosiaankin koukuttava, aloitettua sitä ei millään malttaisi laskea käsistään.
Terv. 3:n Shettiksen onnellinen omistaja

PS. muuten, kuinka monta huivia yksi nainen tarvitsee?.... varmaan saman verran kuin niitä laukkuja ja kenkiä ja huulipunia ja ...

SatuK said...

Kaunis huivi!