Friday, October 26, 2007

Vaaleanpunaisia juttuja / Pink things

Sain jo perjantaina paketin Salaiselta Neuleystävältäni mutta vasta tänään sain paketin sisällön kuvattua. Ihana paketti, suloisia vaaleanpunaisia juttuja!

I got a packet from my Finnish Secret Pal on friday but took photos of it's content today. Lovely pink things!

Herra Hakkarainen post it-lappuja! Teetä! Suloisia sydännappeja ja tuommoista kukkanauhaa jota voi laittaa vaikka kortteihin sekä BagTag tuomaan valoa pimeään talveen. Sekä ehkä suosikkinani, vaaleanpunainen pussukka! :) Kiitos jälleen Sny ihanasta paketista!

Post it's! Tea! Cute heart shaped buttons! Little pink flowers for card making! And a absolutely my favorite, the little pink purse! Thank you SP for this great suprise!

Aloitin eilen Lankabaarin neulekerhossa Shetland Trianglea kamenasta, yritin ottaa siitä kuvia mutta se näyttää vaan epämääräiseltä mytyltä joten kuvat jää toistaiseksi julkistamatta. Lapaskuu sai miusta osaanottajan, lapasia pitäisi ahkeroida joulupakettteihin.

I did cast on for Shetland Triange yesterday at my LYS's knitting club. I did take pictures of the shawl but they look so awfull that I won't post them. I also joined Mittenmonth, I need to knit a lot of mittens for christmas.

2 comments:

Rouva Oranssi said...

Olen kysellyt yhdeltä vyyhdeltä Kamenaa tahtoisiko se Shettikseksi, mutta luuletko että yhdestä saa riittävän? Oletko itse varannut enemmän lankaa? Millä puikoilla tulee?

(En nyt ihan vielä ehdi sitä neulomaan, mutta jos viitsit silti kertoa.)

Tui said...

Mulla on tuota viininpunaista kaksi vyyhtiä mutta Kerällä-kaisa oli tehnyt yhdestä vyyhdistä 12 toistolla ja lankaa oli vielä jäänyt reippaasti. 4mm puikoilla minä teen.

Kyllä mä sanoisin että jos ei mitään kovin valtavaa halua niin yksi vyyhti riittää kyllä hyvin. Olen tehnyt nyt 4 toistoa ja kerä on edelleen valtava. :D