Monday, September 17, 2007

Pienempiä projekteja /Smaller projects

Ene tuli valmiiksi ja odottaa pingotusta joten siitä enemmän myöhemmin. :) Enen valmistumisen jälkeen tuli projektityhjiö, yhtäkkiä puikoilla ei ollutkaan muuta kuin ikuisuusprojektiksi kohta muotoutuva potw. Selailin to do-listaani ravelryssä ja sieltä pompahti muutama projekti esiin jotka halusivat heti puikoille.

Ensinnäkin oranssi hahtuva kirkui että haluaa olla isona French market bag Knittystä joten siitä sitten vaan lähdettiin tekemään. Ihanan yksinkertainen projekti, suljettuna neuleena oikeeta, sopivaa aivojen lepuutusta. Tosin vähän jännittää että riittääkö tuo kiekko koko kassiin mutta se jääköön nähtäväksi.


Sen verran viileitä on aamut ja illat että käsiä vähän palelee ja olen yrittänyt päättää että mitkä kämmekkäät aloittaisin. :D Tuli runsaudenpula ohjeiden suhteen ja päädyin lopulta aloittamaan kerästä Smartia Fetchingit.

Lisäksi puikoilla on lapasvaihtolapaset joista en hiisku sen enempää tässä vaiheessa, kuvaa sitten ajallaan kun ovat valmistuneet ja posti on ne kuljettanut parilleni. :)

Koska koen valtavaa ideaähkyä ravelryn seurauksena, ajattelin jakaa sen teidän kanssanne. :D Tässä muutamia poimintoja joita olen sieltä tehnyt ja jotka odottavat puikoille pääsyä:
- Stuffies , aivan ihania pieniä pehmoeläimiä! Must have!
- Sizzle, hyvännäköinen toppi, tämä tehdään sekä kälylle että minulle!
- Sage-neuletakki, ajattelin että tämän voisi tehdä ohuesta puuvillasta ensi kesäksi :)
- Dream twister-sukat, nämä näyttävät varmasti tosi hyville myös yksivärisestä langasta.
- Somewhat cowl, sopiva projekti Katia Australille joka ei halunnut olla neuletakki.

Ja näiden lisäksi on monia monia muita! Mistähän saisi lisää aikaa, käsiä ja rahaa?

I finished Ene's scarf but it still needs to be blocked so more of that later. After it was done, I realised that I don't have anything else than potw as wip so I needed to start something new! I have lots and lots of projects in queue in Ravelry and I started to read through it. And there was few projects that I wanted to start right away!

First one is French marget bag from Knitty from orange unspun I got from my friend earlier this year. Mornings and evenings are getting cold so I need something to warm my hand so I started
Fetching from SandnesGarn Smart. I also started to knit mittens for my mitten swap-pal but won't tell anything else about them until they're ready and my pal has gotten them. :)

Ravelry has given me lots and lots of new ideas and I want to share some of them with you:
-
Stuffies, cute little toys! Must have!
- Sizzle, gorgeous tank top, I'll make this for my sister-in-law and for myself!
- Sage-cardigan , I'll probably make this from thin cotton for next summer
- Dream twister-socks
- Somewhat cowl is a perfect project for Katia Austral that I have in my stash that didn't want to become a cardigan

2 comments:

SatuK said...

Hieno pinkki takki! Mistä olet löytänyt oranssia hahtuvaa? Kiinnostuin heti, siitä saisi pojalle upeat vaippapöksyt ;)

Tui said...

Mä olen saanut sen lahjoituksena joten en tiedä mistä se on ostettu. Mutta täällä turussa ainakin Lankabaari myy oranssia hahtuvaa joten olettaisin että sitä olisi muuallakin myynnissä, en vaan nyt yhtäkkiä saa päähäni että mistä niiden hahtuvat tulee.