Monday, August 13, 2007

Rock!

Blogiyhteisö on ihana. Netti on tuonut neulomiseeni aivan uusia ulottuvuuksia, ideioita joista en olisi osannut edes haaveilla ennen kuin löysin blogistanian. En ollut mm tehnyt oikein yhtään kunnon mallitilkkua aiemmin enkä tajunnut niiden ideaa. Johtuu ehkä myös siitä etten ole aiemmin pahemmin vaihtanut ohjeessa ollutta lankaa toiseen. Nyt teen näytelaput (laikan lanseeraama sana) ja pesenkin ne lähes aina. Varmistan että tiheys on edes lähelle sinnepäin ettei tule soputelttaa tai vauvanvaatetta. Jouluna ostin itselleni Kalevalaneuleita-kirjan ja ihastuin siitä erääseen pipoon. Kaapista löytyi ruskeaa veikkaa joten otin sen sitten mukaan Anoppilaan ja aloitin pipon. Ja valmistuikin se. Tulos oli vähän..erilainen :D

Testasimme, sinne mahtuu kaksi päätä yhtä aikaa :D En ole raskinut sitä purkaa, suunnitelmana on että fiksaisin siitä käsilaukun. Mutta se toimii myös hyvänä muistutuksena siiät miksi pitää tehdä mallitilkku jos vaihtaa langan toiseen mitä on käytetty ohjeessa.

Kun aloitin blogin pitämisen, laskin että kaapissa oli noin 4kg lankaa. Nyt sitä on lähemmäs 20kg, en tarkemmin edes tiedä kun lankataulukko päätti 11,6kg kohdalla ettei enää lisää kokonaisgrammaa määrää. Ehkä hyvä niin. Sillä lankaa on ja paljon. Eteisen entinen sekalaisen rojun kaappi on valjastettu lankakaapiksi ja se on jo aika täynnä.
Tässä näkyy oikeastaan vain osa totuudesta koska laatikoiden takana on lisää laatikoita ja kymmeniä nyssyköitä. Lisäksi osa langasta asuu pöydällä, keskeneräisten töiden kanssa.


Nyt päätin että lankaa en osta hetkeen ellei sille ole selkeää osoitetta. Muutama neuletakki tarvitsee talveksi tehdä joten niitä varten saan ostaa lankaa. Mutta muuten koetan nyt vähän tyhjennellä omia varastoja. Kun sitä lankaa siellä kuitenkin on.

Olen saanut nyt kolmelta kanssabloggaajalta nimityksenRockin' Girl Bloggeriksi. Kiitos! Se merkitsee miulle paljon, erittäin paljon! En nimeä ketään erikseen vaan annan tämän kaikille meille jotka käsitöitä tekee! Me rokataan kaikki!

The blog community is a lovely place. Before I didn´t now half the things I know now. I made that hat in the first picture from different yarn that the pattern called for. It became a little bit too big. It´s big enough to fit 2 heads in it. :D I haven´t frogged it because I´m thinking that I may fix it to a purse.

At the start of this year, I had about 4kg of yarn. Now I have almost 20kg, not guite sure how much exactly. :D I adopted a closet for my yarn and it´s quite full at the moment, 3 boxes and a lot of bags. And some of it´s on my table with wip. I made a deal with myself, I´m not buying yarn unless I now what I´ll use it for. ( I´ll need at least 2 cardigans for winter so for those it´s okey to buy yarn)

I have also been awarded Rockin' girl blogger by 3 different bloggers! I'm not giving it directly to anyone but instead will give it to all of you who knit/crochet! You all rock!

4 comments:

rebekka said...

Tekevälle sattuu ja niistä aina oppii :-))))

Tellu-Tellervo said...

Kyllä kaikille isoille päähineille joku käyttö löytyy ;) Mun edellinen liian iso pipo sai jäädä blogiarvontanumeroiden "säilytyspussiksi"

Sanni said...

Ihana väriskaala noissa keskeneräisissä ja langoissa :)
Mä luulin olevani ainoa joka säilöö lankoja/töitä lasten ämpärissä ;)

Tui said...

Sanni, sehän on mitä parhain säilytyspaikka kerille se lasten ämpäri :D Tuo on ostettu ihan sitä tarkoitusta varten :)