Monday, August 25, 2008

kaapelivauvoja / cable babys

Villapeikko neuloi todella kauniin palmikkopuseron, semmoisen juuri mitä aina haaveilee omistavansa. Yksinkertaisen kauniin. Ja sitten tulee yllättäen ravelryssä viestiä että haluaisinko testineuloa kyseisen puseron ohjeen. Hihkuin ja melkein tipuin tuolilta innostuksesta, totta kai halusin! Oli kunnia ja ilo saada testineuloa Baby cables and big ones too-ohje. Seuraa paljon kuvia.

Villapeikko knitted a very beautiful cabel pullover, just that kind that you want to have. Simple but beautiful. And then I get a private message in Ravelry, from Villapeikko who asks if I would like to test knit pattern written for that sweater. I almost fell off my seat when I read that since I really did want to knit it! It was an honour and joy to test knit Baby cabels and big ones too - pattern. Now, a lot of pictures.

vanishing cablesfront cables


sleeve details


the back cables

malli / pattern: Baby cables and big ones too (ravelry-linkki)
lanka / yarn: King cole merino blend dk, 675g
puikot / needles: 4mm

Tämä on aivan ihana pusero. Se istuu, se on kaunis, siihen voi kääriytyä ja siinä on pitkät hihat (pidensin niitä viidellä kerroksella jotta sain varmasti kääriytymishihat, rakastan pitkiä hihoja). Ohje on loistava. Kiitos Villapeikko kun sain tämän testineuloa!

This is simply awesome sweater. It fits perfectly, I can wrap myself in it and it has long sleeves ( I made the sleeves 5 rounds longer than in the pattern, just to make sure I really have long sleeves). The pattern is great. Thank you Villapeikko for giving me the opportunity to test knit this!

Olen saanut myös ihanaa postia, siitä lisää seuraavassa postauksessa ettei tästä tule mammuttimaisen pitkä. :)

I have got really wonderful post as well but more of that later, I don't want this to be huge entry.

18 comments:

Markka said...

Toi on kyllä niin hiton hieno. Äkkiä pitää mun neuloa keskeneräiset niin pääsen aloittamaan!

kaisa said...

Ihana, ihana pusero! Mullakin on tuo ohje jo jonossa, vielä ei vaan ole sille aikaa. Kaunis väri sun puserossa.

Villanne said...

Kyllä on upea pusero. Houkuttelee hankkimaan ohje ja neulomaan itsellekin :)

Satu said...

Juuri eilen ihailin tuota ohjetta Villeapeikon blogissa. Kaunis malli, muakin kiinnostaisi toteuttaa. Olen tosin enemmän neuletakkien ystävä, mutta eiköhän tuosta saisi sellaisenkin muokattua. Nyt tosin mun suunnitteilla-lista on jo aivan liian pitkä..

Elina said...

Upea pusero!

Suvi said...

*taputtaa* hienoja kaapelivauvoja! :)

Martsuli said...

Onpa todella kaunis pusero!! *tahtoo samanlaisen*

Jules said...

upea tuli. Hienon värinen!

Anonymous said...

Kaunis pusero: nykyaikaisesti klassinen. Ihastuin siihen heti kun näin sen Villapeikon blogissa ja kun kuulin että olet testineuloja, odotin hetkeä milloin esittelet sen yleisöllekin.

Neulon sen ehdottomasti itsellekin.

Andra said...

Ihana pusero :)

Makepeace75 said...

Kerrassaan hieno!

AnniKainen said...

Kyllä se vaan on kaunis, niin kaunis.

annekk said...

Se on kaunis. Toinen kehu tulee siitä, että olet hirmuisen aikaansaava neuloja. Olen ihan vähän kade...

Anonymous said...

Tää on kyllä hurmaava neule:) Ja valitsemasi värikin puhuttelee mua!

Tosi kaunis ja taidokas toteutus!

Oranssi said...

Tuostapa tykkäisin itsekin ihan satasella. Sä se jaksat puseroitakin, mä olen jumittunut sukat tai huivi -linjalle. Ehkä pipo joskus valmistuu. Haaveissa silti joskus saada paitoja ja takkeja aikaan.

Tui said...

Kiitos kiitos kiitos kaikki! *niiaa kauniisti*

Anonymous said...

Voi kun tämä on nätti sinunkin tekemänäsi ja nuo valokuvat ovat selkeät, minä nykyään tuskailen tuon kuvauksen kanssa kun tuntuu ettei saa selviä kuvia, on ensinnäkin jo niin pimeää ja toisekseen ei ehkä osaa ottaa kaikkea irti kamerastaan...

Mari said...

aivan ihanat nämä "valuvat palmikot" <3 harmittaa ku ei pysy mulla puikot kädessä nii hyvin et saisin koskaa mitää isoi töit valmiiksi :/