Friday, July 21, 2017

Mystisiä kolmioita

Tykkään briossista kuten täällä on varmaan huomattu joten kun Sosu julkisti, että hältä tulee mysteerihuivi ja siinä on briossia niin halusin heti mukaan! Enkä kyllä harmitellut mukaan lähtemistä, tämä oli tosi hauska neule neuloa ja odotan innolla, että tulee viileämmät kelit jotta voin myös käyttää tätä :)

malli: Mysteries, she wrote
langat: Lai-la-lai yarnz MCN ht, Hazel Knits Artisan sock & Neighborhood fiber company rustig fingering
puikot: 3,75 mm

Tämä huivi oli muodoltaan jännä ja välillä nyrjähti aivo mutta hyvin selvittiin loppuun asti!


Valitsin ensin aivan toisenlaiset värit tähän huiviin mutta kun näin Sosun videon briossin neulomisesta, tiesin, että haluan speckleä mukaan ja sitten piti repiä hyllystä sopivia lankoja pöydälle pohdittavaksi. Nämä kolme menivät vierekkäin puolittain vahingossa ja totesin, että ne sopivat niin hyvin yhteen, että mikään muu yhdistelmä ei ylitä tätä.


Oli kiva neuloa itsevärjättyä ja kahta ihkulankaa joita olen hillonnut odottaen jotain Täydellistä. Ja tämä oli se täydellinen, nämä värit on vaan yhdessä niin 10+.


Hieman loppui värit A ja B kesken mutta se tekee tähän vaan kivan pienen twistin!  Tässä oli kaikkea: briossia, raitaa, ainaoikeaa, lyhennettyjä kerroksia. Pelkkää rakkautta! <3
No comments: