Thursday, April 13, 2017

Finding my mainstreamer

Kun näin ensimmäisen kerran Andrea Mowryn Find Your Fade-huivin, mietin, että se on naurettavan suuri. Mutta ihana, minä rakastan shlanket-huiveja. Sitten instagram-feedini alkoi olla täynnä muiden lankavaihtoehtoja huiviin ja innostukseni neuloa oma Fade meni vähän ohi koska sisäinen hipsterini pisti vastaan. Kun kuitenkin halusin neuloa tämän, päätin olla välittämättä asiasta ja neuloa sen meidän podcastin To Boldly Go-KALiin jossa ideana oli tehdä uusia tai itselle hankalia asioita.

Malli: Find Your Fade
Langat: Lystig Merino sock, Lai-la-lai Yarnz merino sw 50g, Sweet Fibers Avery sport, Filcoana Arwetta, Manos del Uruguya Alegria, Hedgehog Fibers Skinny Singles, Madelinetosh Merino Light
Puikot: 3,5 mm
 
Oman Faden löytäminen kävi oikeastaan tosi helposti, halusin kokeilla löytäisinkö varastostani helposti sopivan lankakuorman ja löysinkin. Tosin tämä huiviin päätynyt värijärjestys ei ole se mitä alkuun mallailin vaan muutama väri vaihtui matkalla.


Huivina tämä on todella massiviininen, painoa on 363 grammaa ja pituutta vaivaiset 3,8 metriä. Eli tähän mahtuisi muutama ihminen kääriytymään mutta silti, niin ihana. Pehmeä, kaunis, lämmin ja minun.


Toista Fadea en kyllä neulo, sen verran puuduttava tämä oli neuloa. Enkä ole mitenkään ylin ystävä tässä käytetyn reikäpitsin kanssa joka nyrjäytti aivojani koko ajan.


Mutta ensi syksynä tämä on varmasti juurikin se mihin haluan kietoutua kun tulee syysmyrskyt ja lumisateet. Olen ylpeä itsestäni siltä osin, että raaskin korkata vyyhtejä jotka olivat koristaneet hyllyäni jo jonkin aikaan mutta joita pidin liian ihanina neulottavaksi.


Lähes neljä metriä lempivärejäni. Miten voisin olla rakastamatta tätä.

1 comment:

enkulin käsityöt said...

Waude mikä huivi!
Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Teille