Thursday, February 9, 2017

Speckles are the new black

malli: Vanilla is the new black
lanka: spun right round superwash sock 80/20 , 73g
puikot: 2,25mm
Sain toissavuonna eräästä vaihdosta ihanan vyyhdin speckle-värjättyä sukkalankaa jota hillosin odottamassa mahdollisimman ihanaa mallia. Kunnes sitten tajusin, että tämä lanka ei tarvitse varsinaista mallia vaan pääsee parhaiten esille ihan sileässä.


Olin aloittanut ennen näitä aiemmasa postauksessani esittelemäni Syntymäpäiväkakkukämmekkäät joista olin ajatellut sukkia Vanilla is the new black-mallilla ja kun aloitin näitä, tajusin, että teenkin näistä ne! Pelkkää ihanaa väri-iloittelua sileässä varressa, juju kantapäässä ja sileä jalkaterä, mahtavaa.


Rakastin neuloa näitä, jokainen silmukka oli ihanaa. Lanka on ihanaa, malli oli kiva ja lopputulos ihanan värikäs iloittelu! Näissä on iloiset varpaat! Malli oli hyvin kirjoitettu, kantapäästä on sekä kaavio että kirjoitettu ohje joten tästä selviää kyllä tykkää sitten kummasta vaan tavasta kirjoittaa ohje. Kantapää on hauska, tässähän ei ole erikseen esimerkiksi kiilaa varsinaisesti mutta tuntui istuvan hyvin jalkaan. Nämä ovat eka pari vuoden 2017 box of socksiin!