Monday, November 28, 2016

Messuhuumaa

Tampereen Käsityömessut ovat Pohjoismaiden suurin käsityöalan messutapahtuma ja oli ilo päästä sinne tänä vuonna blogisti-napilla varustettuna kiertelemään kahtena päivänä! Tiedän, että moni bloggaaja on jo oman raporttinsa julkaissut mutta Kutomossa on ollut hieman hektistä aikaa sillä siviiliminäni suorittaaa tällä hetkellä harjoittelua Turun Suurtorin Keskiaika ry:llä järjestäen Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoita ja ensimmäinen markkinaviikonloppu piti meidät töissä varsin kiireisinä. Mutta tässä miun tunnelmapaloja ja parhaita löytöjä!


Aulassa ollut nukkenäyttely oli mieletön! Lady Gaga! Nörttityttö jolla on Leia-sämpylät!

Yksi trendi oli selvästi nähtävillä ja se oli superpaksut langat joista neulotaan haloilla (25 mm) puikoilla mm peittoja! Itse en voi tuommoisista neuloa mutta jos meillä ei olisi pieniä tuholaisia joita myös kissoiksi kutsutaan, olisin ostanut vyyhdin tätä hyllyyn ihasteltavaksi.

Ihanan monta pientilaa oli edustettuna ja monella oli mukana omien lampaiden villoista kehrättyä lankaa ja tietty taljoja. Talja kuuluu kanssa listalle "haluaisin mutten voi hankkia" koska eläimet rakastaisivat sen rikki heti. Niisk. Joten tyydyn nuuskuttelemaan ja paijailemaan niitä aina kun vaan voin.

Helmiveen omista alpakoista tehtyä kehruukuitua


Helmivene on alpakoihin erikoistunut ja heillä on omia alpakoita joista kehräävät lankoja. Parasta on nämä joilla on nimi ja kerrottu millainen luonne hällä on :) 


Eräs upeimmista löydöistä olivat nämä luonnon antimista tehdyt korut! Tällä kauppiaalla ei valitettavasti ole nettisivuja mutta tekijä on S-L Peltola.

Vanja Sean BomBom langat olivat mielettömiä! Näitä pitää ehdottomasti testata jossain vaiheessa koska värjäykset ovat juuri minuun kolahtavia mielettömiä specklejä!


Lisäksi messuryhmämme eli minä ja Laika suosittelemme lämmöllä Minetin vadelmasorbettia ja kinderjätskiä, veivät kielen mennessään!

Keräsimme messuilta myös kiitettävän kasan käyntikortteja joista tulee vielä oma postauksensa sillä siellä on vielä tekijöitä joita haluan esitellä!

No comments: