Monday, August 29, 2016

Peeping Cowl

Kun Jojin ja Veeran uusi kokoelma Interpretations 3 ilmestyi, löysin sieltä heti muutaman ohjeen jotka halusin tehdä. Yksi niistä oli Peeping cowl jonka aloitin reissuneuleeksi heinäkuussa. Ja nyt on valmista!

malli: Peeping Cowl
langat: Handmaiden Casbah, Colinette Jitterbug, Wollmeise Pure, Soctopus Original
puikot: 3 mm
   yht 223g
Langaksi tähän valikoitui erilaisia vajaita keriä. Pinkki ja harmaa tekivät esiintymisen myös toisessa Exploration Stationissani, keltavihreä Casbah oli lahja ja Jitterbugin ostin kanssaneulojalta. Tähän sai hyvin kulutettua jämiä, wollmeise meni kokonaan ja muita jäi sen verran, että saan pari neliötä palapeittooni!


Malliltaan tämä on varsin samanlainen kuin Jojin tunnettu 3 color cashmere cowl mutta tässä on vielä enemmän erilaisia pintaneuleita. Neuloessa siis tapahtui koko ajan  jotain, sopivasti, eikä ehtinyt tylsistyä.  Mukaan mahtui myös virheitä mutta se nyt on sellaista, ei haittaa minua joten annoin olla enkä purkanut :)2 comments:

MiunMaun said...

Voi kuinka kiva! Mun täytyy varmaan alkaa innostua tuubikaulureista, kun sulla näyttää neuloutuvan näistä niiiin kivoja.

Tjorven said...

Suorastaan rikollista postata näin upeita jämälankatöitä kun toisilla on villapaitaurakointi vasta alussa. Taas iski kudinkateus ;)