Saturday, July 30, 2016

Girl in the Fireplace


Suuri rakkauteni on sileät, peruspertsasukat. Ne lohduttaa, niitä on ihana neuloa koska ei tarvitse ajatella ja voi posotella vaan menemään. Käsinvärjätty lanka pääsee eduikseen, kaupallisesti värjätty raitalanka on niihin hyvää ja voi tehdä hulluja jämäraitasukkia.

malli: oma vanillasukka
lanka: Lai-la-Lai Yarnz Sock, 55 g
puikot: 2,25 mm


 
 
Sain vyyhdin viime vuonna olleesta Onko Talossa Tohtoria-klubista jota hillosin pitkään miettien, että mitä siitä tekisin. Aloitinkin toukokuussa Movie Night-sukat mutta mallineule sai menettämään hermot noin kerran kerroksessa joten meni purkuun ne. Sen sijaan päätin tehdä sileät peruspertsat.


Sen verran näissä on erilaista ja jännittävää, että kantapäänä on Fish kiss lips heel eli tutummin kalapusu. Olen tehnyt näitä nyt usempaan sukkapariin ja tykkkään sen neulomisesta.


Harmittaa ettei Laika ole ottanut ylös miten värjäsi tämän langan koska tuli ihanaa raidoittuvaa lankaa hänestä! Ainakin siis mun käsialalla.


Nämä menevät nyt odottamaan ensi vuotta miun box of socksiin! 

1 comment:

Arkinen said...

Ihastuttavan väriset sukat ❤ . Ja mielenkiintoinen kantapää. Enpä ole edes koskaan kuullutkaan moisesta. Ehdottomasti pitää joskus kokeilla :).