Tuesday, April 19, 2016

teiniraitaa

Olen monena vuonna uhannut, että a) en neulo joululahjoja ja b) jos neulonkin niin aloitan ajoissa. Noh, kuten blogia pitkään seuranneet tietävät niin kovin monena vuonna näissä tavoitteissa ja päätöksissä ei todellakaan ole pysytty. Mutta tänä vuonna olen reippaasti aloittanut jo joululahjaneulonnan ja minulla on valmiina kaksi (2) paria joululahjasukkia!

malli: oma perussukka jälkijättöisellä kantapäällä
lanka: Hjertegarn sock wool & Hjertegarn sock 4, yht 70g
puikot: 2,25 mm

Olen nyt muutamana vuonna neulonut Laikan serkkupojille sukat ja koska nuori teinipoika *tahtoo* villasukat, minähän neulon. Viime vuonna päätin, että tänä vuonna neulon ohuesta sukkalangasta koska noh, on ne pojat sen arvoisia.


Tällä kertaa langaksi valikoitui jokunen viikko sitten Lankamaailman sukkalankamarkkinoilta ostettu Hjertegarnin itseraidoittuva sukkalanka jota meni tasan 50g. Varpaat, kantapäät ja resorit tein perussinisellä hjerten 4 sockilla josta tykkään kovin. 


Perussukkaa siis jälkijättöisellä kantapäällä mutta koossa 43 mistä syystä sukat näyttävät jaloissani kohtalaisen hassuille. Tykkäsin kummastakin langasta ja tuota itseraidoittuvaa onkin vielä 3 kerää varastossa. Muutakin on valmistunut mutta niistä lisää kunhan saan kuvia!

1 comment:

enkulin käsityöt said...

Ihanat raitasukat ja kauniit raidat.