Thursday, March 17, 2016

Vettä Amsterdamissa

Nämä esiteltiinkin jo podcastin viime jaksossa mutta koska en tiedä katsooko sitä kaikki ja silleen niin esittelen vielä uusiksi! Jos tää tuntuu turhalta tai muuta semmoista niin avatkaa sanainen arkku rohkeasti :)

malli: Afton Water
lanka: Regia World Ball Color, 75 g
puikot: 2,25 mm
 Pitkästä aikaa osallistuin Sock knitters anonymous-ryhmän haasteeseen, tällä kertaa teemana oli kirjallisuus. Aloitin kahdet sukat joista toiset on jo valmiit, toiset on ensimmäisessä jalkaterässä.

 Eräs nettiystävä kaipaili villasukkia ja koska itse taas tykkään sukkien neulomisesta, sanoin, että voin neuloa hälle semmoiset. Sain täysin vapaat kädet joten selailin jonkin aikaa SKA-ryhmässä linkattuja ohjeita kirjallisuusteemalla ja löysin tämän. Langaksi valikoitui kohtalaisen vanha itseraidoittuva regia.


 Ohjeessa on käytetty myös helmiä mutta ne jätin pois, itse en niin helmistä sukissa välitä joten ajattelin, että saajakaan ei välttämättä niin välitä. Hyvät tuli näinkin!


Varsin kiva malli, olen ehkä vihdoin oppinut f&f-pitsin salat enkä ahdistu sen kanssa joka kerta kuten joskus aiemmin. Salaisuus nimittäin on sen ymmärtäminen, että pitsi ei ole symmetrinen! Tykkäsin sekä ohjeesta että langasta jota valitettavasti ilmeisesti ei enää valmisteta. Mutta Regialla nyt on näitä raitalankoja vaikka ja kuinka joten muita löytyy varmasti.


Loppuun vielä pieni teaseri loppuviikosta tulevasta podcast-jaksosta, esittelen siellä nämä! Ja ne muutamat uudet projektit jotka olen aloittanut koska armoton startiitti vaivaa. Haluan aloittaa Kaiken. Nythetijust!

1 comment:

Susanna said...

Ihanat sukat! Eikä yhtään turhaa esitellä niitä vielä blogissakin, kun videokuva ei anna oikeutta kauniille väreille.