Monday, March 28, 2016

Ruusuja, helmiä ja kirosanoja

Sukkahullutuksen kakkoskierroksen ohje tuli yöllä, juuri kun olin menossa nukkumaan. Katsoin ohjetta sen verran silloin su-yönä, että huokaisin syvään nähdessäni, että sukassa laitetaan helmet lankaan ennen neulomisen aloittamista.

malli: Rose & Thorn socks
lanka: Hjertegarn sock 4, 69 g
puikot: 2,25 mm

Ja luoja, että se aloitus olikin tuskainen. Nämä siis aloitetaan niin, että pujotellaan lankaan 64 helmeä ja sitten tehdään Judy's macig cast on. Ja käänne nirkkoreunalla. Ihan jokunen kirosana tuli siinä kohtaa.


Kun sitten pääsin itse mallineuleeseen, tuli lisää kirosanoja. Ja paljon koska ei mitenkään meinannut saada sitä mallineuletta menemään sukkaan oikein. Joten neuloin, purin, neuloin, purin ja neuloin ja purin. Kunnes meni hermo ja kysyin apuketjussa neuvoa, että missä mättää.


Voin kertoa, että jos neuloo silmukan etu- JA takareunasta niin ei varmasti onnistukaan jos ohjeessa lukee, että neulo takareunasta oikein! Noh, kun tuosta murheesta päästiin niin loppu soljui melko mallikkaasti.


Mitä nyt vähän kärkikavennuksia piti ensimmäisessä sukassa purkaa koska en taaskaan osannut lukea ohjetta. Että tämmöinen tapaus tällä kertaa! Lopputulos on kuitenkin söpö ja näiden myötä tämän vuoden eli 2016 ensimmäinen joululahja on täten neulottu! Saas nähdä käykö tässä niin, että loput neulotaan sitten perinteisesti kaksi päivää ennen jouluaattoa tai joulupostin lähetyspäivää. Luultavasti.

Jatkoon pääsin näillä sukilla joten kolmoskierrosta odotellessa! Ensimmäisen kierroksen sukista otan vielä paremmat kuvat ja laitan nekin sitten esille blogiin postauksen muodossa.

1 comment:

Robi Awaludin said...

By the way, Thank you for sharing with us, and we sincerely hope you will continue to update or post other articles. 6(^)6
pengobatan untuk sembuhkan mastitis