Thursday, March 31, 2016

#fibreshare

Esittelinkin näitä jo podcastissa mutta koska nää on vaan niin ihania niin ajattelin blogatakin näistä. Ja kertoa vähän lisää #fibresharesta josta siis nämä tulivat.


 Osallistuin siis #fibreshare-vaihtoon jonka bongasin jo viime vuonna Instagrammista ja osallistuin silloin ekaa kertaa. Vaihdossa saa kaksi paritietoa eli sen jolle itse lähettää ja sen joka lähettää sulle. Vaihto ei ole salainen siten, että tosiaan tietää, että keneltä saa ja ideana on, että parien välille syntyisikin alusta asti ajatusten vaihtoa ja kommunikaatiota.


Vaihdossa sitoudutaan lähettämään vähintään 100 g lankaa/kuitua vaihtoparille ja siten tuomaan hänelle ehkä vieraita lankoja tai kuituja tutummaksi. Itse vaihdoin ensimmäisellä kerralla australialiaisen kanssa ja sainkin ihania juttuja sieltä ja nyt tosiaan paketti tuli jenkeistä. Kummallakin kerralla olen itse lähettänyt suomalaisia juttuja, ensimmäisellä kerralla parini tykkäsi Muumeista joten lähetin muumikirjan ja muumisuklaata, tällä kertaa lähtee ihanaa Keesin sukkalankaa ja herkkua :)

Suosittelen tätä vaihtoa lämmöllä koska siinä tutustuu uusiin ihmisiin ja saa ihania herkkuja muualta maailmasta! Lisäinfoa löytyy täältä!

2 comments:

Tjorven said...

Kävin painamassa "jealous".
Ihania lankoja. Kateellinen :)

messi awaludin said...

thanks a lot admin on your information and sorry permission share
obat prolaktinoma (tumor hipofisis) tradisional