Thursday, July 2, 2015

Reeniä, reeniä

Kuten muutkin urheilijat, myös neulojat treenaavat kisoja varten. Itse otin Tour de Sockia varten tavoitteeksi neuloa ainakin yhdet sukat reippaassa tahdissa ja onnistuin tässä kyllä. Alkuperäinen ajatus oli neuloa Rachel Coopeyn Phloemit mutta sitten ne jotenkin jäivät. Ovat olleet ilmestymisestään asti jonossa ja lankakin on niihin nyt valittuna joten kyllä ne tässä neulottua tulee.

malli: Keväthuuma
lanka: Ritviksen kehräämä Three Fates Clotho's merino-nylon, 113g
puikot: 2,75 mm

 Voitin tämän aivan ihanan käsinkehrätyn sukkalangan kahelien heppipalkintona ja tiesin heti, että siitä tulee sukat. Koska halusin käyttää langan mahdollisimman tehokkaasti, valitsin neulomissuunnaksi itselleni poikkeuksellisen toe-upin.


Koska olen huono säätämään ohjeita itse, etsiskelin Ravelrystä jotain mikä vastaisi suurinpiirtein olemassaolevaa lankaani. TiiQ:n Keväthuuma tuli vastaan ja otinkin siitä speksit ja jätin palmikon pois koska se ei mielestäni olisi päässyt esille tarpeeksi tällä langalla.


Tykkään kovin ohjeen kantapäästä, se oli itselleni uusi ja erilainen mutta istuu hyvin.


Kokonaisuudessaan näiden neulominen oli silkkaa nautintoa koska hyvä ohje ja ihana lanka on ehkä se paras kombinaatio mitä voi olla. Olen hiihtänyt näissä jo aika paljon ja rakastan näitä kovin! Seuraavaksi pitäisi uskaltaa korkata itsekehrätyt sukkalangat.

1 comment:

Neulisti said...

Näissä on niiiin nätit värit. Ihanat sukkaset.