Monday, May 18, 2015

Miksi muuttaa hyväksihavaittua

Kun on kerran löytänyt hyvän kaavan niin mitä sitä sitten muuttamaaan! Joten saanko esitellä, Autumn mood-tunika vol enmuistakuinkamones!

malli: Autumn mood, Ottobre 5/2013
kangas: Harmaa jersey Nosh, kuviollinen trikoo hihoissa Jättirätistä

 Tykkään tästä valtavan paljon ja olen käyttänytkin tätä jo paljon. Ensimmäinen kosketukseni Noshin kankaisiin ja olen tyytyväinen, on pysynyt hyvänä paljosta käytöstä ja pesusta huolimatta. Kangas on luomupuuvillaa ja elastaania, tuntuma iholla on varsin mukava. Kaulukseen laitoin foeta tuomaan pientä piristystä ja se toimii kivasti.


Koska kangasta oli rajoitetusti, takakappale on leikattu saumallisena mikä toi tunikaan oikeastaan aika kivan graafisen-ish ilmeen. Noshin kankaita tilasin joululahjaksi itselleni, korjauspinossa odottaa raitatunika jonka helmakäänne tarvitsee tehdä uusiksi koska nyt se on liian kapea ja rullaa. Seuraava ompeluhaaste on varmaan kesähameet joita tarvitsen ainakin muutaman. Sopivasti Mekkotehdas aikuisille odottaa mua kirjastossa!

1 comment:

MiunMaun said...

Tuossa vois olla mun tunikan malli. Tykkäisin justiinsa tän oloisista, mutta kun en kaupasta löydä. En tosin osaa ommellakaan, mut haaveilla aina voin :-D