Sunday, October 26, 2014

swants!

Kun näin ensimmäisen kerran Stephenin swantseissa, ajattelin, että poika on seonnut vähäsen. Mutta sitten niitä näkyi enemmän ja enemmän. Pakko oli myöntää, että mahtava idea. Joten keväällä UFFin tasarahapäivien tullessa ratsasin Turun liikkeen ja löysin hienon (ruman) villapaidan tähän tarkoitukseen. Toteutus kuitenkin jäi odottamaan kimmoketta joka löytyi Mallikelpoisen ompeluhaasteesta jossa tällä kertaa aiheena on arjen luksus.Kyllä on luksusta kun pylly ei palele! Näistä tuli vähän tämmöinen testiversio sillä koska tuota ulottuvuutta on ihan eri tavoin kuin tanssijapojalla, ei ohje toiminut ihan sellaisenaan. Mutta pylly on lämmin ja se on se pääasia! Seuraaviin, kyllä seuraavat tulee, tiedän sitten tehdä pari muutosta. Ensinnäkin haarusta varten pitää ommella yhteensä varmaan 20 senttiä eli 10 cm per puoli, nyt ompelin vain ohjeessa sanotun 10 cm yhteensä ja se on kyllä liian vähän tälle kropalle.


Mutta eikös ookin päheet! Täydestä menee housuina! Just sopivan kauheat, että on jo tosi hienot! :D

9 comments:

alarwyn said...

Ihanat! Mäkin haluun. :D

Epäonninen puutarhuri said...

Kamalan ihanat ja ihanan kamalat!! :) Olen etsinyt jo pitkään kirpparilta villapaitaa tähän tarkoitukseen, mutta ei löydy.

Hanna Mi said...

Swantseista olen itsekin haaveillut, mutta ei ole vastaan sattunut sopivaa neuletta tähän tarkoitukseen. Nämä sun on tosi makeet!

Laura said...

Hienot swantsit! Mie hurahdin swantseihin viime talvena. Nyt on vaikea kuvitella elämää ilman niitä. :) Esittelin swantsejani Hääräämössä.

Metsäntyttö said...

On varmasti lämpimät ja lämpö on talvella luksusta!

Vaateviidakon Pirjo said...

Kertakaikkiaan hienot!

Mandariinimania said...

Törkeen hienot.

Markka said...

Mahtavat :D Ulottuvuutta löytyy enemmän ku mallipojalla, ahhiihhiih

Heidi said...

Swantsit ovat nerokkaat ja ihan parhaat!