Tuesday, December 3, 2013

Bloggaaminen meinaa unohtua kun on niin kiire muka tehdä kaikkea muuta! Nyt saatte sitten monta paria kerralla uunista ulos. Joo, sukkiahan täällä on nimittäin saatu vaan valmiiksi. Tai no vaan ja vaan, onhan sitä niissäkin neulomista mutta kuitenkin. Audrey edistyy kylläkin hyvin, se lienee valmis huomenissa! Vihdoin.

mindyoureyes

mindeyes2
malli: oma perussukka
lanka: Regia Fluormania, 68 g
puikot: 2,25mm

Tapahtuipa tässä taannoin niin, että onnistuin lähtemään seminaariin ilman neuletta. Onneksi yliopiston vieressä on lankakauppa joten kurvasin sitä kautta, ostin lankaa ja puikot ja aloitin sukat vaimolle. Nämä ovat oikeasti todella räikeät mutta samalla ihan mahtavat! Tahdon itsellekin tämmöiset sukat, toisessa värissä vaan ettei mene sekaisin. Oikein kiva lanka neuloa, yhden neulojan raatimme suosittelee lämpimästi.


pyrot2

pyrot

pyromania
malli: Pyromania (rav)
lanka: Shibui Sock, 77 g
puikot: 2,25 mm

Tämä lanka ehti olla varastossani kolmisen vuotta ennen kuin se kohtasi täydellisen mallin. Näistä tuli vaan sen verran kapeat, että ei ollut mitään toivoa saada niitä mahtumaan omiin jalkoihin joten matkaavat huomenna postiin kyydissä kanssaneulojan jalkoja lämmittämään. Ehkä joskus teen itsellekin sopivat (isommat puikot ainakin tarttee olla), tykkäsin kovin neuloa näitä nimittäin.

pappasukat1

pappasukat

malli: Merenkulkija (rav)
lanka: Viking Ville, 136 g
puikot: 3,5 mm

Nämä sukat puolestaan lähtevät lämmittämään erään papan jalkaa Helsinkiläiseen vanhainkotiin osana Mummot lumessa-ryhmän jouluista hyväntekeväisyysneulontaa. Merenkulkija on mallina ollut jonossa ilmestymisestään asti ja tiesin heti, että ne neulon tähän. Kantapään jälkeen kuitenkin aivo nyrjähti kaavion kanssa niin, että päätin tehdä jalkaterään vain joustinta. Ei vain tajunnut miten se palmikko menee (ohje on loistava, ei ole sen vika). Mutta hyvät tuli näinkin!

Nämä menevät myös Suureen Sukkahaasteeseen, lokakuussa kun piti neuloa kanssakahelin ohjeesta. Pitkästä aikaa pääsin mukaan! Jee! Nytkin puikoilla on useammatkin sukat, aktiivisimmin ehkä Laikalle tulevat Rickit ja jämäsukkalankajoulukalanterisukat. suur

3 comments:

enkulin käsityöt said...

WWWAUUU. Ihanat upeudet olet tehnyt. Rakastan varsinkin noita ekoja värejä. Ihanaa viikonjatkoa sinulle.

A-L said...

nuo neonraitaiset on ihanat tähän aikaan vuodesta varsinkin kun oikein janoaa väriä ja valoa!

Elina said...

Todella kauniita sukkia olet tehnyt!