Monday, October 7, 2013

Jalkoihin

Jos viimeksi oli päänlämmittimiä niin nyt esittelyvuorossa on jalkojen lämmittimiä eli sukkasia! Saatiin kumpikin vaimon kanssa pari semmoisia nimittäin. Hiljalleen tämä keskeneräisten kasa näyttää pienenevän (sikäli kun malttaa olla aloittamatta uusia).

Ensinnä omat sukat!

apinat3

apinat2

apinat

malli: Monkey
lanka: Handu merinosukkalanka & Handu perussukkalanka
puikot: 2,25 mm

Tämä lanka oli aiemmin kauluri mutta koska en käyttänyt sitä ikinä, pistin purkaen ja neuloin sukat. Kaulurista jääneestä jämästä on kuitenkin neulottu puffeja joten ihan ei riittänyt sukkiin lanka, Villit Silmukat onneksi pelasti ja lähetti kivan sinistä jatkeeksi. Nyt on uudet unisukat! Tykkään kovasti.

raitaa

raitaa2

malli: omasta päästä
lanka: Drops Fabel, Handu perussukkalanka, Novita tico tico, Yarngrimoire BFL Supersock, Countess Ablaze Lady Katherine sock yarn, yht 70g
puikot: 2,25 mm

Vaimolle valmistui (tammikuussa) aloitetut jämäraitasukat. Tykkään näitä neuloa, saa käytettyä pienetkin nöttöset pois ja tulee hauskoja sukkia. Langanpäiden päättelynkin voi nakittaa huoletta vaimolle, tosin sillä seurauksella, että sukat odottavat edelleen käyttöön pääsyä koska sitä ei ole tehty. Mutta ei ole mun ongelma!


3 comments:

Hepsi said...

Ihanat raitasukat!

Jaana J said...

Kivat raitasukat. Minä tykkäisin kanssa jos voisin neuloa päättelykykyisille ja -haluisille ihmisille - se päättelykeiju tuntuu kiertävän tämän huushollin melko kaukaa.

Maikki said...

Jämäraitasukat ovat aivan parhautta! Eikä nämä tekemäsi suinkaan tee poikkeusta :)