Sunday, September 22, 2013

On taas menossa se vaihe jossa puikoilla on miljoona työtä ja kun niitä kaikkia neuloo vähän vuorotellen, mikään ei valmistu. Kaksi myssyä tosin on tuossa valmiina odottamassa kuvaamista, yritän saada ne blogattua pikapuolin. Mutta jotta ei menisi ihan hiljaiseloksi, ajattelin vähän vilautella mitä on puikoilla.


audrey

Audrey in Unst on ollut to do-listalla siitä asti kun ohje julkaistiin syksyllä 2009. Nyt se on sitten tuloillaan, kohta olen kainaloissa ja pääsen erottamaan etu- ja takakappaleen. Ja neulomaan muutakin kuin sileää. Mutta tämän kohtalo oli joutua syrjään sairaalassaolon ajaksi ja sitten sen ohi kurvasi tämä kasa.

raidat

Tästä sekalaisesta seurakunnasta varaston dk-vahvuisia lankoja on tulossa Suvin uusi raitapaita, pääsin testineulomaan!

Lisäksi puikoilla on Dahlia josta on lähes mahdoton tällä hetkellä ottaa etäisesti edes edustavaa kuvaa joten joudutte tyytymään omaan mielikuvitukseenne. Edistyminen on hidasta mutta tasaista, toinen etuliehuke on jo valmis ja toinenkin hyvää vauhtia tuloillaan eli kyllä siitä vaate saadaan! Lisäksi keväällä ufoutui Atelier joka olisi kanssa tarkoitus rykäistä tässä syksyllä valmiiksi. Lisäksi kesken on sukkaa, huivia, virkkuuta, kämmekästä. Ja lisää tekisi mieli aloittaa mutta jos nyt keskittyisi saamaan edes jotain näistä valmiiksi ensin. 

1 comment:

enkulin käsityöt said...

Kivoja neuleita tulollaan. Upeita nuo langat. Mukaavaa päivää sinulle.