Tuesday, August 20, 2013

Linjoja

Aloitin KYHiin Veeran Different Lines-huivin wollmeisesta ja Cookie A-klubilangasta. Huivi tuli aikapäiviä sitten valmiiksi ja siitä piti ottamani kuvat kun olimme risteilemässä appivanhempien kanssa Viking Gracella. Noh, huivi unohtui autoon ja matkusti sittemmin Nokialle joten siitä lisää myöhemmin.

differentlines

Tuolle matkalle piti kuitenkin löytää jotain neulottavaa ja armottoman pähkäilyn jälkeen kerin Keskiaikamarkkinoilta hankitun Rintalan tilan Vieno-langan sekä Villavyyhdin Jennin kehräämään BFL:n. Aloitin satamassa Stripe studya mutta jotenkin ohje ei auennut joten vaihdoin lennosta ohjeeksi, taas, Different Linesin. Tunnelmaltaan tästä tuli hyvin erilainen kuin ensimmäisestä versiosta, ensimmäinen on räväkkä kun tämä taas hyvinkin maanläheinen väritykseltään.

handspunlines4

handspunlines3

handspunlines2
malli: Different Lines
lanka: Rintalan tilan Vieno & Pigeonroof studios BFL, yht 125 g
puikot: 3,5 mm

Tästä tuli aivan ihana. Ennustan, että nämä kummatkin ovat syksyllä kovassa käytössä, tykkään nimittäin tämän huivin mallista todella paljon. Ja odotan malttamattomana, että saisin käsiini kirjastosta Veeran kirjan. Kukkaro kun ei anna myöden sitä ostaa vielä itselle joten olen kirjaston varassa. Sen verran selasin kirjakaupassa opusta, että ehdottomasti kyllä haluan sen omaan hyllyyn jossain vaiheessa. Ihana kirja!

2 comments:

Neulisti said...

Huikeat värit tässä maanläheisessä huivissa. Kaunis! :)

Emma said...

Upeat syksyn sävyt, onnistunut lankayhdistelmä!