Wednesday, February 13, 2013

Vilautuksia

Eivät ole napit ommeltuneet itsestään neuletakkiin. Eikä langanpäätkään päätelleet itse itseään. Kummallista käytöstä, sanon minä. Joten saatte vaan vilautuskuvaa tulevasta.

stormy2

Jatkossa voisi muistaa, että jos tekee palmikkoon virheen, ei kannata ottaa kuvia jossa se näkyy hienosti. Mutta se on semmosta. Yritän tällä viikolla, aikusten oikeasti, saada tän kuvauskuntoon.

Puikoille hyppäsi eilen uusi neule, taattua Veera-laatua. Simple Sprinkle erilaisista jämistä, omista ja vaimolta varastetuista. Kuten näkyy, aika alussa ollaan vasta.

sprinkles

Raitoja ja ainaoikeeta, parhautta. Tästä lisää myöhemmin!

Kehrättykin on. Kehruuryhmässä oli yhteiskehruun aiheena "talviunia" ja minulle siitä tuli mieleen lahjaksi saatu letti falklandia jossa oli utuisia pinkin, ruskean ja harmaan sävyjä. Tarkoituksella kehräsin vähän paksumpaa ja sainkin 230 metriä nättiä ketjukerrattua lankaa! Tästä tulee mulle sukat, luultavasti Ullan kehruuekstran Rai-ohjeella.

IMG_0435

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

5 comments:

Lotta said...

Minä en ainakaan mitään virhettä huomaa, tosi kivan näköinen nuttu tulossa! :)

Inkeri said...

Kivannäköisä palmikoita. Pieniä kömmähdyksiä palmikonkierron suunnassa ei juurikaan huomaa, kun malli on näyttävä ja pitäähän työssä olla käsin tehdyn leima

enkulin käsityöt said...

Oi että on upeat palmikot. Hyvää Ystävänpäivää Sinulle

Sude said...

Hyvää Ystävänpäivää Sinulle ♥

strilla said...

Jos et ois sanonu mitään virheistä, en olis niitä ruvennut etsimään.

En kyllä siltikään löytänyt.

Mutta pointti yrittää olla, että yleensä virheitä ei huomaa kuin tekijä itse. Muut vain ihastelee. :)

Hyvää ystävänpäivää! <3