Sunday, October 28, 2012

Vaihteeksi..raitaa!

Monen monta vuotta on jo ollut tarkoituksena ollut neuloa säärystimet. Noro Kureyonista jota on varastossa ollut Laikan raitahuivista purettuna (siitä karkasi silmukoita ja oli helpompi purkaa kuin paikata). Syystä x tämä suunnitelma on kuitenkin jäänyt vain suunnitelmaksi monta vuotta. Kunnes yhtäkkiä jokunen viikko sitten kaipasin (taas) luentoneuletta ja otin nämä puikoille. Ribbiä, raitaa ja kauniita värejä. Niistä on tehty iloisen neulojan neulehetket.

IMG_9962

IMG_9961

IMG_9957
malli: Omasta päästä
lanka: Noro Kureyon, yhteensä 136g
puikot: 4 mm

Nämä ovat täysin omasta päästä. Ensin otin silmukkaluvun Maunon paidan kauluksesta mutta se oli liikaa ja purin. Näissä on nyt 56 silmukkaa, 2+2 ribbiä koko matkan yhtään kaventamatta ja kolmen kerroksen raitaa (joissain kohdissa on neljää ja toisissa kahta kerrosta koska humanistille laskeminen on vaikeaa).

Tykkään älyttömästi ja valmistuivat oivaan aikaan. Olen löytänyt jälleen hameiden käyttämisen ja nyt voin jatkaa hamekautta pidempään! Jee! Noro ei pettänyt, värit ovat mahtavat ja vaikka oli muutama semmoinen tyypillinen eh en tykkää-väri, niin ne sopeutuvat hyvin tuonne mukaan.

2 comments:

Markka said...

On ne ihanat <3

Maikki said...

Ai kun kivat! Hirmuinen himo iski päästä neulomaan itsellenikin säärystimet!