Saturday, August 18, 2012

Vihdoin

Lähes kaksi vuotta sitten sain valmiiksi neuletakin Novitan Luxus Cottonista. Tykkäsin neuloa tuota takkia ja odotin innolla sen saamista käyttöön. En tuolloin olisi osannut arvata, että sen käyttöönotto tapahtuu vasta kahden vuoden päästä. Ohjeessa on käytetty kiinnitysmekanismina hakaslistaa jonka kiinnittäminen venyi, venyi ja venyi. Kunnes eräänä päivänä muutama viikko sitten tulin kaivaneeksi takin esiin ja kokeilin sitä päällleni todeten, että se toimii vallan hyvin ilman moista! Eikun käyttöön vaan!


ambrosia

ambrosia

ambrosia

Ambrosia takaa
malli: Ambrosia (rav)
lanka: Novita Luxus Cotton, 375 g
puikot: 3,75 mm

Tykkään takista älyttömästi ja nyt kaivettuani sen esiin, mietin josko tekisin toisen villasta ja pidemmillä hihoilla. Opin tästä takista myös sen, että tuo resoriraita ei välttämättä tee miusta raskausmahaista vaan toimii nättinä elementtinä.

4 comments:

strumpfbina said...

a beautiful jacket, i love it :-)

A-L said...

Tuo on kiva! tykkään kovasti noista lyhythihaisista jakuista, niille kun on aina käyttöä. (miksköhän en ole itelleni niitä neulonut?? asia pitää korjata hetimiten...) Kiitos inspiraatiosta!

enkulin käsityöt said...

Toimii tosi hyvin ilman kiinnitysmekanismiakin. Väri sopii Sinulle tosi hyvin.

Iina said...

hieno jakku! sopii hyvin yhteen leggensien kanssa. :) muaki alkoi kiinnostamaan tuo 2/3 mallinen hihat jakku, ehkä myöhemmin, laitan toivelistaan.