Monday, August 6, 2012

Reissussa

Tehtiin äidin kanssa kahden naisen, kahden kissan ja yhden auton karavaanimatka Hirvensalmelle viime viikolla. Torstaina lähettiin aamusesta ja eilen kotiuduttiin, semmoiset 800 kilometriä tuli ajoa viikonlopulle eli ihan kiitettävästi.

IMG_8727

Menomatkalta en ottanutkaan yhtään kuvaa itse mutta tässä ollaan menossa perjantaina Mikkeliin ruokaostoksille. Ja eihän neulojat nyt pääse mihinkään ilman, että ne käy myös lankakaupassa. Olisin halunnut Pirtin kehräämölle mutta aikataulu ei antanut tällä kertaa myöten joten kompromissina piipahdettiin (liian pikaisesti!) Wanhalla talolla joka myy kehräämön lankoja. Ihana paikka, suosittelen ehdottomasti käymään jos Mikkelissä käytte. Kehräämön lankoja oli paljon, iski jo runsauden pula mutta nämä harmaat karstalangat sieltä sitten kotiutui. Niistä on tulossa isona ehkä Jailbird, ilman vetoketjua tosin koska en niiden kanssa oikein tule toimeen.

IMG_9067

Urheilukisat edistyvät niin Lontoossa kuin neulojan käsissäkin, kisoja on tullut katsottua aika paljon kun tulevat ns. inhimilliseen aikaan. Varsinainen kisaneuleeni Paulie on edennyt kohtalaista vauhtia mutta en kyllä pääse tällä maaliin. Mutta ihku siitä tulee ja se on pääasia.

IMG_9061

Viikonlopusta ehkä ihanimpana muistona mieleen jäi (luonnollisesti rakkaiden sukulaisten kanssa vietetyn ajan lisäksi) tämä ihana neiti eli Nella, 7 viikkoa. Meidän laumavahvuus muuttui viikko sitten kun rakas murupuru Possu lähti kissojen taivaaseen kunnioitettavassa 14 vuoden iässä. Nella sai miut uskomaan siihen, että sydämessä on vielä tilaa jollekin pienelle.

IMG_8762

4 comments:

Emma said...

Ihanan rouheita lankoja! Pirtin kehräämö on kyllä upea paikka, en uskalla mennä sinne jos lankabudjetti on tiukka :D Ja saahan niitä lankoja tosiaan muualtakin. Onnea olympiakoitoksen jatkoon!

Neulisti said...

Mahtavan värinen Paulie puikoilla. Ja miten Nella-neidin kuva olikin mätsätty siihen kauniisti samoilla väreillä. :)

ArualMaria said...

Voi pientä murusta, Nella näyttää ihan meidän Mimosalta pentuna! <3 Mahtavan rouheita tuliaislankoja!

iikku said...

Reissussa on aina mukava käydä =) Maiseman vaihdos on piristävää!

Suloinen kissa neiti kuvissa.

Niin ja niistä olympialaisista niin mun on tehnyt mieli neuloo kaikkee muuta kuin niitä olympianeuleita.