Monday, August 27, 2012

Jaksaa jaksaa

KYH jäi siis tällä(kin) kertaa miulta kesken, en oo vielä koskaan päässyt maaliin siinä! Josko ensi vuonna oikeasti tsemppaisin. Mutta alkaa olla hyvällä mallilla keskeneräisten kanssa, kaksi valmistui ja muutaman jouduttua purkuun, jäljellä on enää 4 keskeneräistä. Kyllä mä ne selätän!


camping

camping

camping
malli: Camp out fingerless mitts (rav)
lanka: BFL-Wendsleydale, käsinkehrätty 64g
puikot: 4mm

Sain tämän ihanan käsinkehrätyn langan ystävänpäivävaihdossa SalmaP:lta ja KYH:ssä keksin sille täydellisen projektin. Näistä tuli ihanat. Lämpimät, sopivan tiiviit ja kauniit. Langan värit ovat ihan mua ja tuntu niin ihana. Kuvausassistenttina toimii tällä kertaa ihanainen Vilma.

yarrow ribbed

yarror ribbed

yarro

malli: Yarrow ribbed socks (rav)
lanka: Austermann Stepp Classic, 70g
puikot: 2,25mm

Sukkainnostus palasi! Hurraa! Aiemmin postaamani Foxwoodit ovat edelleen puikoilla mutta nämä KYHiin aloitetut ribbisukat valmistuivat reippaasti kun sain vain aikaiseksi. Menevät lämmittämään mamman jalkoja jatkossa. Malli on taattua Nancya, lanka oli uusi tuttavuus mutta tykkäsin neuloa sitä. Tässä onkin kaikki mitä on tähän mennessä elokuussa saatu valmiiksi, Paulie on yhden hihan ja nappilistojen päässä valmistumisesta joten on toivoa, että se valmistuisi vielä ensi viikon aikana.

3 comments:

Emma said...

Yksinkertaisen kauniit ja ainutlaatuiset kämmekkäät :)

Tiina R said...

Ihania molemmat :)

ArualMaria said...

Tosi kauniit kämmekkäät, ihanasti sopii käsinkehrätty lanka malliin. Jee, kiva, että sait sukkamojon takaisin. ;D