Monday, June 18, 2012

Luita

Valmiit työt 6 - 8  esittelyssä! Kyllä tää tästä, aloituksia on jäljellä "enää" kuusi. Uah. Meinaa olla marssiväsymystä mutta periksi ei anneta. Mennään vaikka ojasta allikkoon jos sikseen tulee. Mutta ne valmiit.Bones
assari ja sukat
Bones

malli: Bones (rav)
lanka: Dream in Color Smooshy, 77 g
puikot: 2,5 mm

Bonesit menivät jonoon heti kun Neulekirja ilmestyi. Olen tykännyt kovin sekä tv-sarja Bonesista että kirjojen Tempestä. Kun tähän vielä yhdistää simppelin eleganttiuden niin ei voi tämä neuloja vastustaa. Näitä tulee tehtyä useampi pari. Ainut muutokseni malliin oli erilainen kärki, en tehnyt pyöreää kuten ohjeessa vaan normaalin nauhakavennuksen. Lanka on ollut varastossa pitkään, vuoden 2008 Secret Pal-kierrokselat lähtien ja nyt on semmoinen olo, että miksi mä oon tätä hillonnut kun nää sukat on jumalaisen ihanat. Tahdon tätä lisää.  Bonesit olivat KYH 6.


MyrskyKarpalo

malli: Granny garden summer square (rav)
lanka: Cascade 220 wool, Cascade 220 superwash, 7-veljestä & Novita Nalle, 35 g
koukku: 4,5 mm

Eräs ystävä joutui tilanteeseen jonka järkyttävyyttä en voi edes kuvitella. Joukko kaheleita päätti virkata lohduksi peiton ja tässä on miun panos. Yksi pala vanhempien ja yksi pala tyttären peittoon. Ja rasti seinään, mä virkkasin. Ei sujunut ongelmitta, tällä(kään) kertaa mutta eiköhän nää kehtaa peittoon laittaa. KYHit 13 ja 14 kuitattiin näillä.

Tosiaan, kuusi aloitusta vielä. Suunnitelmat on tehtynä mitä aloitan mutta jonkun pitäisi vielä jaksaa tehdä se käytännön työ ja aloittaa ne neuleet. Koska menen tekniikalla ojasta allikkoon, olen aloittanut mm pitsivahvuisesta langasta pitkähkön (tosin lyhythihaisen) neuletakin ja aion aloittaa vielä yhden pitsihuivin. Ja virkatut tossut. Mutta niistä lisää myöhemmin.

3 comments:

Neulisti said...

Bones on kyllä niin nätti sukkamalli.. Pitänee lähteä etsimään, löytyisikö kirjaa kirjastosta.

Tess said...

Kauniin väriset sukat. Mie kans tykkään Bones-sarjasta.

Tanja said...

Passaa tuo lanka kyllä oikein mainiosti näihin sukkiin. Tosi hienot! :)