Monday, May 28, 2012

A study in ombre

Tykkään väreistä ja eriparisukista. Joskus jopa omituisista väreistä ja välillä hämmästytän itseänikin siitä miten kummalliset yhdistelmät iskee. Kuitenkin kun aloitin sukkia Opalin sukkalangasta, ajattelin, että nyt menee jo mullekin liian hurjaksi. Lopputulos kuitenkin yllätti, positiivisesti.

study in ombrestudy in ombre 
 
 study in ombre

malli: omasta päästä sileä perussukka, 64 silmukkaa
lanka: Opal Hundertwasser, 55g
puikot: 2,25mm

Näistä tuli hassunhauskat. Värit olivat kohtalaisen omituiset kerällä mutta kun napsi välistä pois pahimmat kammotukset eli valko-siniset ja puna-siniset pätkärääkit, tuli lopputuloksesta hauskan meleerattu. Pellesukat! Ja sopivan eripariset, en tiedä olisiko tästä langasta edes saanut täsmätttyä raitoja ilman, että olisi mennyt hermot. Tykkään!

Ps. jos joku tietää miten kappaleiden vaihdoista saa inhimillisemmän kokoisia tässä uudessa bloggerissa, otan mielelläni vastaan neuvoja! Humanisti kun ei tajua.

1 comment:

Emma said...

Ihmettelinkin jo että onpas opal mennyt tasaisempaan suuntaan kunnes luin että katkoit välistä pois ne kirjavat kohdat :D Opal on kyllä tosi kestävä lanka, miun pari kesää sitten neulotut opal-sukat on edelleen paraatikunnossa.