Wednesday, February 15, 2012

Raitoja

Viimeistelykeiju tuli kylään! Jee! Vielä tarvinnee toisen visiitin, että saan 10daysin ja Daybreakin viimeisteltyä mutta ensimmäinenkin visiitti oli varsin tuottelias. Tammikuussa valmistunut kauluri ja jokunen viikko sitten valmistunut piskatakkikin sai napit tänään.

textile twin

textile twin

malli: Annie
lanka: Bc garn Semilla Dk, 131g
puikot: 4mm

Laika bongasi Kahelien projektifeedistä Sarastuksen tekemän Annien ja heti meni kopioimaan. Kun näin kaulurin livenä, tajusin, että haluan samanlaisen. Ihan samoja värejä ei tullut itselle mutta aikamoinen tekstiilikaksosvaate tämä silti on. Ihana, ihana kauluri. Simppeli mutta niin kaunis. Lanka on täydellisen ihanaa, lankalakon jälkeen tätä voisi ostaa sata kiloa. Joka värissä.

baby cardi

cardi
malli: Garter yoke baby cardi
lanka: Novita Miami, 88g
puikot: 3,25mm & 3,5mm

Laikasta on tulossa täti ja tietysti tuleva sukulainen pitää vuorata neuleilla. Tässä meidän panoksen ensimmäinen (viimeistelty) työ, lisääkin on kyllä tulossa. Kiva ohje, tein kokonaan ainaoikeaa koska pinnasta tuli näin aika kiva. Lanka oli uusi tuttavuus ja iloinen yllätys oli, että sitä oli mukava neuloa. Lankaa jäi sen verran, että joku myssy vielä tulee tämän kaveriksi.

1 comment:

ArualMaria said...

Ihania raitoja, tuo kauluri on erityisen kaunis.