Thursday, January 19, 2012

ohi syyskuun, läpi repalaisen lokakuun

Kuten täällä on jo vilauteltu ja ollut puhetta, neuloin tänä(kin) vuonna marraskuussa puseron. Ja tällä kertaa onnistuin! Tää oli mun neljäs vuosi ja toinen onnistuminen. Puserosta tuli ihana ja tykästyin kovasti mutta langanpäiden päättely kesti luvattoman kauan. Nyt se on kuitenkin tehty ja höyrytinkin paidan! Ja kuvasin!

Counterfort

Counterfort
malli: Counterfort pullover (rav)
lanka: Drops merino extra fine, 650g
puikot: 3,25mm & 3,5mm

Ohje on oiva, tätä oli kiva neuloksia menemään. Lankaan rakastuin kovin ja haluan siitä ohueammasta Dropsin merinosta kanssa paidan. Testikäytössä tää oli jo maanantaina kun oli kylmä ja hyvin tarkeni! Nyt kun on menossa tää elopainonpienennysproggis menossa niin muutaman kilon päästä tää paita varmaan näyttää vielä paremmalta. Tykkään!

Valmiina on myös sukkavaihtosukat joiden kanssa meinasi usko loppua kokonaan. Iski neuleplääh ja en meinannut saada neulottua ollenkaan enkä mitään ja ääh. Nyt ne ovat postissa, toivottavasti huomenna vaihtoparilla ja sopivat. Jännittää kun saajan jalka on huomattavasti pienempi kuin omani. Kuvat eivät hurmaa laadullaan, koittakaa selvitä.

18.

C.Majalis
malli: Oma, 56 silmukkaa ja 3 kerroksen raitaa
lanka: Novita nalle aleovera & Novita nalle kukkaketo, yht 76g
puikot: 2,5mm

Tykkään tästä raitayhdistelmästä kovasti ja toivon parinikin tykkäävän. Nyt voisin jatkaa puffien parissa, just nyt ei jaksa muutakaan neuloa. Ja! Valtavan iso kiitos kaikista kommenteista, oon pahoillani, että en ole jaksanut vastata niihin yksitellen. Ne merkitsevät miulle paljon. :)

7 comments:

Anna said...

Paita on hieno! :)

Tiina R said...

Kaunis paita :)

Lotta said...

Oi, miten nätti paita! Ja värikin on just eikä melkein :).

Neulisti said...

Voi että, hirmun hauskasti kiertyy tuo kaulus. :)

Emma said...

Kaunis kaarroke paidassa!

Heidi said...

Puseron kaarroke on aivan ihana, ja ihana on värikin. Sopii sinulle hyvin :) .

Allison said...

I'm not sure how well Google translator worked, but I love that sweater! The geometric shapes in it look fabulous. You should be very proud!