Monday, November 22, 2010

Sukkia, sukkia, sukkia / Socks, socks, socks

Oho, kylläpäs vierähti aikaa viime päivityksestä. Vaikka olisi valmista neuletta näytettäväksi! Mutta laitetaan nyt sitten pidempi raportti kerralla. Messuraporttiakin olisi tulossa, samoin SYTYCK-porkkanakisapostausta mutta ne jäävät kyllä loppuviikolle, ei kaikkea hyvää kerralla!

Mutta niitä valmistuneita. Ne on yllättäen, tättärää, sukkia!

malli / pattern: Herrasmiehen harmaat
lanka / yarn: Lang Yarns Jawoll Macig
puikot / needles: 2,25mm

Testineuloin Judiunin julkaisuun tulossa olevaa sukkaohjetta, ihana malli mutta ei niinkään ihana lanka. Lanka pörhistyy, halkeilee eikä ole mitenkään kivaa neulottavaa. Toivottavasti on käytössä kiltisti, nämä lähtevät Talsulle.

malli / pattern: Monkeys (rav it)
lanka / yarn: Novita Tico Tico (features Lai-la-lai Yarnz, overdyed)
puikot / needles: 2,5mm

Tarvitsin luennolle helpon sukkaneuleen ja laatikosta löytyi Laikan päällevärjäämää Novitan Ticoticoa ja siitä neuloontui näppärästi apinat. Menevät lahjalaatikkoon.

malli / pattern: Haiku (rav it)
lanka / yarn: Red heart ltd sport socks color
puikot / needles: 2,25mm

Talsu tilasi miulta kahdet sukat ja esitti haasteen, ainakin toiset pitäisi olla neulottu jostain sukkakirjasta omasta kirjahyllystä josta en ole vielä neulonut mitään. Eihän mulla semmoisia ole, mitä se oikein vihjailee. No, tästä Knitted socks east and west-kirjasta on kyllä neulottu jo yhdet sukat mutta koska Sockdownissa lokakuun haasteena oli ei-arvostetut ohjeet, tämä valikoitui malliksi. Mukava malli neuloa ja toivottavasti saaja tykkää.

Only in finnish this time, sorry!

2 comments:

Miia-Rebekka said...

Oikein kivan näköisiä sukkia kaikki :) .
Tuo vika malli näyttää tosi nätiltä. En oo aiemmin törmännytkään siihen.

enkulin käsityöt said...

Onpa upeita sukkia ja kivoja lankoja.