Friday, November 26, 2010

Get on your dancing shoes!

Esittelin jo harjoitussalin, nyt on aika esitellä varsinainen tanssipaikkani.

Since I already showed you where I practice, it's time to show where I do most of my dancing.
Tässä on miun nurkkaus jossa tanssin, venyttelen ja harjoittelen. Kaikki oleellinen löytyy kätevästi käden ulottuvilta. Vasemmalla lipastossa lankaa, lisää lankaa ja keskeneräisiä töitä. Kuvassa ei näy sen päällä olevaa pientä puista laatikosta joka sisältää kaikenlaista tarpeellista kuten nappeja. Pöydällä on yleensä enemmän tai vähemmän lankaa ja keskeneräisiä töitä, neuleohjeita ja puikkoja. Oleellisena osana varustelua on kirkasvalolamppu joka tsemppaa joka aamu.

This is my corner where I dance, stretch and practice. All that I need is at reach. In the left is bureu is yarn, more yarn and some wip's. You can't see it in the picture but there's a another bureu at the top of it that has buttons and such. At the table is usually more or less yarn and wip's, knitting patterns and needles. A very important part of my dancing is the bright light lamp that gives me boost every morning.

Assistentti ei arvostanut salamavaloa. Yleensä joko Beverly tai Possu on tunkeutunut pöydällle läppärin taakse köllimään ja olemaan mahdollisimman paljon tiellä.

The assistent didn't appreciate the flash. Usually Beverly (the one on the picture) or Possu comes behind my laptop to sleep and to be as much on the way as possible.

Myös rukki on hurrannut! Tässä on puolet vuosi sitten syntymäpäivälahjaksi saamastani taghree-topsista, huimat 46 metriä lankaa. Mutta tasaista, langan näköistä ja tuntuista! Ja ah, niin pehmeää.

I have also been spinning again! This half of the targhee top I got last year as my birthday present, all 46 meters of yarn. But it's quite even, it looks like yarn and feels like yarn! And it's so soft.

Ja kiitos kaikista ihanista kommenteista viime postauksiin, merkitsevät minulle todella paljon!

1 comment:

Anonymous said...

Lööv! Ihana nähdä että muillakin on kaikki jämptisti järjestyksessä =)