Sunday, May 2, 2010

Mausteiset kirkkoveneet

Jotain valmista esiteltävää, jee! Kovasti täällä puikot heiluu mutta kun neuloo montaa projektia yhtä aikaa, edistys on vähän hidasta. Mutta nämä sukat valmistuivat perjantaina.

I've something finished to show you, yay! I've been knitting like a maniac but since I knit many projects at the same time, the progress is kinda slow. But these socks I finished on friday.

Mausteiset kirkkoveneet

malli / pattern: Belle vitini (ravel it)
lanka / yarn: Miss babs yummu 2ply sock yarn, 96g
puikot / needles: 2,25mm

Belle Vitini oli maaliskuun mysteeriohje Sockdownissa ja sain nämä valmiiksi viime tipassa perjantai-iltana. Todella kaunis malli, vaikka oli pientä näperrettävää paljon niin jaksoivat silti pitää mielenkiintoa yllä loppuun saakka. Nämä menevät Mammalle äitienpäivälahjaksi. Lanka on ihanaa, olen saanut sen toissavuona Laikalta syntymäpäivälahjaksi.

Belle Vitini was march mystery sock pattern in Sockdown and I managed to get mine done just in time on friday evening. This is a very beautiful pattern which has a lot of tiny thingst to knit but it kept me entartained through the hole sock. These are my present to my Grandmother on Mother's day. The yarn is also wonderful to knit with.

hemmotteluvaihto, osa 1

Lisäksi Kutomoon saapui perjantaina lisää sukkalankaa, Hemmotteluvaihtopaketin muodossa. Paketissa oli myös levy Fazerin omar-suklaata mutta se ei selvinnyt kuvaukseen asti. Tässä on kuulemma vasta ensimmäinen osa pakettiani! Tuo Yukon on taivaallisen pehmoista ja on ollut haavelistallani iäisyyden!

A new skein of sock yarn arrived here also on friday, as a part of finish raveler's pampering swap. There was also some chocolate but it didn't make it to the photo. The Yukon is super soft and has been on my list of yarn I would love to try.

Shettistä

Muutto on nyt kokonaan ohi ja tänään nostin ensimmäistä kertaa Mantan olohuoneen puolelle testatakseni uutta nojatuoliamme kehruutuolina. Lopputulos näkyy ylläolevasta kuvasta, siinä on rullallinen (ihka ensimmäinen kokonainen rullani!) shettistä. Toistaiseksi yksisäikeistä, innostuksissani kehräsin koko 100g tuohon yhteen rullaan ja en tiedä haluanko navajokerrata tätä. Ehkä tilaan jossain kohtaa lisää shettistä World of woolilta ja teen tälle säikeelle kaverin. Tai sitten se jää yksisäikeiseksi.

The move is now finally over and today was the first time that my spinning wheel came to the living room so I could try our new arm chair as a spinning chair. The result is on the picture above, it's shetland and my very first hole bobbin! At the moment it's 1ply, I'm still pondering should I try navajo plying with this or leave it as it is or order more of it (someone might have been so excited that she spinned the hole 100g to the one bobbin).

3 comments:

ellie said...

Mielettömän ihanat sukat niin malliltaan kun väriltään! :)

Muriska said...

Oi miten upiat sukat :)))

Lotta said...

Aivan ihanat sukat, huoh...